Prodej byty 4+1, 105 m² - Praha - Veleslavín

Prodej byty 4+1, 105 m² - Praha - Veleslavín
  • Adresa Křenova, Praha - Veleslavín
  • Ev. č. RT1379-01392
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 105 m²
  • Vlastnictví osobní

17 500 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize

 

Prodej byt, 4+1, 105 m2, Praha 6 - Veleslavín

Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy 6 – Veleslavín.

Tento jedinečný byt se nachází v klidné ulici obklopené zelení, přičemž vyniká svou skvělou dostupností a vysokou úrovní občanské vybavenosti. S celkovou plochou 105 m2 poskytuje dostatek prostoru pro rodinu i jednotlivce, kteří preferují komfortní bydlení ve vyhledávané městské části s výbornou dostupností do centra metropole i do přírody.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci koupelny, která nyní nabízí nadstandardní design a vybavení – nová sanitární zařízení, prostorná vana a kvalitní obklady vytvářejí ideální místo pro odpočinek.
Dispozice bytu 4+1 zahrnuje čtyři samostatné neprůchozí pokoje, obývací pokoj, kuchyni a samozřejmě koupelnu s toaletou. Díky této dispozici je byt ideální nejen pro rodinné bydlení, ale i pro vícegenerační soužití nebo možnost využití jednoho z pokojů jako pracovny nebo šatny.

Kuchyně je plně vybavená a poskytuje dostatek prostoru. Prostorný obývací pokoj je díky velkým oknům světlý a nabízí příjemnou atmosféru pro relaxaci či společné trávení času s rodinou. Byt se nachází v 1. patře.
K bytu náleží parkovací místo.

Okolí bytu nabízí klidné prostředí s množstvím parků, zahrad a volnočasových aktivit.
Lokalita je perfektně dostupná jak MHD, tak autem – v blízkosti se nachází několik tramvajových a autobusových zastávek a stanice metra Dejvická je v docházkové vzdálenosti. V okolí najdete vše, co potřebujete – školky, školy, obchody, restaurace a kavárny, sportovní centra, ale i kulturní památky.

Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné a moderní bydlení v klidné a atraktivní lokalitě, ať už pro rodinný život, nebo jako investici. Pokud hledáte místo, kde se budete cítit opravdu doma, s možností relaxace v zeleni a zároveň s rychlou dostupností do centra města, tento byt je přesně pro vás.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaKřenova, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha105 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
GarážAno
Výtahano
Balkónano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické