Prodej byty 3+kk, 58 m² - Praha - Záběhlice

Prodej byty 3+kk, 58 m² - Praha - Záběhlice
  • Adresa Bojanovická 2711/3, Praha - Záběhlice
  • Ev. č. RT1435-868685
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 58 m²
  • Vlastnictví osobní

7 699 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízím Vám byt v OV, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Praha 4 - Záběhlice, v ulici Bojanovická, u autobusové zastávky Hlavní a v docházkové vzdálenosti od

Nabízím Vám byt v OV, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Praha 4 - Záběhlice, v ulici Bojanovická, u autobusové zastávky Hlavní a v docházkové vzdálenosti od metra. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost včetně OD Centrum, škol, školek, restaurací, kaváren a různých služeb. V okolí se také nachází dostatek zeleně.

Světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 58 m2 se nachází v 2.NP udržovaného cihlového domu s výtahem. Byt je orientován dvě světové strany - sever a jih. Byt má k dispozici sklep o velikosti 2 m2. V domě je možné využívat společnou kolárnu/kočárkárnu a sušárnu.

Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, který je vybaven novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje v ceně. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou.

V bytě naleznete dva samostatné pokoje, které je možné využít jako ložnice a dětský pokoj. Dále je k dispozici moderní koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Rozšířená chodba poskytuje dostatečné úložné prostory.

Vytápění bytu je centrální dálkové.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868685-nabidka-prodej-bytu-bojanovicka-praha

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaBojanovická 2711/3, Praha - Záběhlice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha58 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano