Prodej byty 3+kk, 80 m² - Praha - Řeporyje

Prodej byty 3+kk, 80 m² - Praha - Řeporyje
  • Adresa Wiesenthalova 1036/10, Praha - Řeporyje
  • Ev. č. RT1360-26884
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 80 m²
  • Vlastnictví osobní

10 290 000 Kč

 

3+kk se dvěma balkony v Řeporyjích

3+kk s příjemně prostorným obývákem (36 m2), ke kterému nad rámec plochy 80 m2 náleží ještě dva balkony (celkem 14 m2). Nachází se ve druhém podlaží domu z roku 2011 v komplexu Šafránka, kterou tvoří 15 menších bytových domů mezi metrem Luka a Dalejským (Prokopským) údolím.

Hlavní devizou bytu je mimo dvou balkonů skutečně prostorný obývací pokoj, který je rozdělen do dvou sekcí - posezení a poté kuchyně s jídelnou. Kuchyně je vybavena kvalitní linkou do tvaru U s velkým oknem, kde je opravdu místo - 5 m2 mezi jednotlivými segmenty linky. Místa je dostatek taktéž pro umístění plnohodnotné jídelny s větším stolem. Nejpříjemnějším místem je ale bezesporu rohový balkon do tvaru L, jehož plocha činí 11 m2 a který je orientovaný severovýchodním směrem. Ostatně stejně jako celý byt, který netrpí letním přehříváním,

Obě ložnice jsou prakticky stejně velké (13,5 a 13,8 m2), přičemž k té menší přísluší druhý třímetrový balkon. Koupelna je vybavena menší vanou, nabízí rovněž prostor pro umístění pračky se sušičkou. Toaleta je oddělená při vstupu do bytu, kde na chodbě zbývá prostor pro botníky a vestavěnou skříň. K jednotce nenáleží sklep nebo parkovací stání.

Lokalita těží z blízkosti metra (15 min pěšky) i pásu zeleně, který končí až v Prokopském údolí. Komplex navazuje na zástavbu rodinných domů, které přiléhají z jižní strany, a které místu udávají odlišný ráz od klasického sídliště. Pokud vás o bytě zajímá více detailů (plánek, poplatky, další fotky), rád vám poskytnu odkaz na samostatný web.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaWiesenthalova 1036/10, Praha - Řeporyje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSídliště
Rok výstavby2011
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (14 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové