Prodej byty 3+kk, 56 m² - Praha - Letňany

Prodej byty 3+kk, 56 m² - Praha - Letňany
  • Adresa Šumperská 381, Praha - Letňany
  • Ev. č. RT1435-868687
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 56 m²
  • Vlastnictví osobní

7 999 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízím Vám byt v osobním vlastnictví, který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v atraktivní a klidné lokalitě Praha 9 - Letňany, v ulici Šumperská, a nabízí skvělou dopravní dostupnost a o

Nabízím Vám byt v osobním vlastnictví, který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v atraktivní a klidné lokalitě Praha 9 - Letňany, v ulici Šumperská, a nabízí skvělou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost. Dům se nachází jen kousek od autobusových zastávek Šumperská a Poliklinika Frýdecká. V bezprostřední blízkosti najdete školy, školky, obchody, lékárny, zdravotnická zařízení, restaurace a další nezbytné služby. Pro milovníky nákupů či volnočasových aktivit je zde také obchodní centrum Letňany, které je vzdáleno jen několik minut chůze.

Světlý byt o dispozici 3+kk s balkonem a velikosti 56 m2 se nachází v 2.NP zrekonstruovaného a zatepleného cihlového domu (fasáda, střecha, okna, výtah) Byt je orientovaný na dvě světové strany - jih a sever. K bytu náleží sklep v o velkosti 3 m2. V domě je k dispozici k využití společná kočárkárna/kolárna a dvě sušárny.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, který je vybaven novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou v ceně. V bytě jsou k dispozici dva samostatné pokoje, které lze využít jako ložnice a dětský pokoj nebo pracovna. Dále je k dispozici moderní koupelna se sprchovým koutem a WC. Rozšířená chodba poskytuje dostatečné úložné prostory.

Vytápění bytu zajišťuje centrální dálkové topení.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činní 4.099,- Kč.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868687-nabidka-prodej-bytu-sumperska-praha

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaŠumperská 381, Praha - Letňany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha56 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano