Prodej byty 3+kk, 97 m² - Praha - Vršovice

Prodej byty 3+kk, 97 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Vršovická 1525/1a, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1165-24722
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 97 m²
  • Vlastnictví osobní

18 690 000 Kč

vč. kompletního vybavení, 2garáže a 1 parkovacího místa, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 3+kk, 97 m2 - Praha - Vršovice

Dovoluji si Vám tímto představit velkorysou bytovou jednotku 3+kk, o celkové výměře 97 m2, s prostornou terasou a 2 balkóny, která se nachází přímo u parku Grébovka (Havlíčkových sadů), jednou z nejkrásnějších a nejzelenějších oáz v srdci Prahy.

Výjimečnost této bytové jednotky spočívá v její unikátní lokaci v rámci komplexu bytových domů Vršovická 1525. Nabídne dechberoucí výhled na malebnou Grébovku a zvuk zurčící říčky Botič.

Podstatnou informací je fakt, že vzhledem ke skvělému dispozičnímu řešení bytu se nabízí zajímavá možnost jednoduchou přestavbou zrealizovat změnu z 3+kk na 4+kk, a to se samostatnými vstupy z haly do všech místností.

V obývacím pokoji je Vám k dispozici kožená sedací souprava a policová obývací stěna, dále pak TV a nástěnný krb na biolíh. Prostorná kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči (lednicí, mrazákem, horkovzdušnou pečící troubou, novou myčkou, indukční varnou deskou).

Z obývací pokoje je vstup na prostornou terasu (14 m2), která skýtá dostatek žádoucího soukromí. Terasa je naprosto odkloněna od hluku silnice a zároveň říčka Botič zde vytváří jedinečnou zvukovou kulisu.

Ložnice je orientována do klidné části směrem ke Grébovce a zároveň na sever, což zaručuje příjemné klima i v horkých letních měsících. Dostatek úložného místa zajistí prostorné vestavěné skříně. Z ložnice je přímý vstup na menší balkón.

Druhý pokoj je možné využít jako dětský pokoj či pracovnu, jelikož svojí vzdáleností od obývacího pokoje a kuchyně poskytuje klidné zázemí. Z pokoje je vstup na druhý balkón.

V koupelně je k dispozici nejen velká rohová vana, ale též sprchový kout. V protilehlé části místnosti jsou připraveny přípojky na vodu a odpad, s dostatkem prostoru jak pro pračku, tak sušičku. Toaleta je řešena samostatně.

Významné rozšíření úložného prostoru zajištuje nejen hluboká vestavěná skříň naproti vstupním dveřím, ale zároveň velmi praktická komora s rohově řešeným policových systémem.

Podlahové krytiny v bytové jednotce jsou plovoucí podlaha a keramická dlažba. V předsíni jsou použity masivní velkoformátové obklady s imitací mramoru.

K bytové jednotce náleží uzavřená dvougaráž s dálkově ovládanými vraty a garážové parkovací místo, vše v suterénu bytového komplexu, dále pak prostorná sklepní kóje.

Přímo v komplexu bytových domů Vršovická 1525 je Vám k dispozici prvotřídní Form Factory Fitness Clubs, ale též skvělý Park Restaurant Amore, nebo supermarket Lidl. Park Grébovka je nejen krásným místem pro relaxaci, ale také centrem kulturních akcí a společenského života. Každý den si zde můžete užívat procházky po vinicích, pikniky nebo objevovat historické pavilony.

Tato bytová jednotka je ideální pro ty, kteří ocení velkorysost a kvalitu prostoru, jeho variabilitu, zároveň chtějí žít v blízkosti přírody a přitom mít vše důležité na dosah ruky!

Pro bližší informace a termíny prohlídky mě neváhejte kontaktovat...

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaVršovická 1525/1a, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha97 m²
Podlahová plocha159 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok kolaudace2005
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Terasaano (14 m²)
Sklepano (4 m²)