Prodej byty 3+kk, 118 m² - Praha - Josefov

Prodej byty 3+kk, 118 m² - Praha - Josefov
  • Adresa Valentinská, Praha - Josefov
  • Ev. č. RT1227-00021
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 118 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Luxusní byt s balkonem - Praha 1 - s výhledem na Pražský hrad a jen pár kroků od Karlova mostu

Exkluzivně vám představujeme jedinečný apartmán v srdci historické Prahy 1, který nabízí spojení luxusu, historie a moderního umění. Nachází se pouhých 600 metrů od ikonického Karlova mostu, s výhledem, který vám vezme dech – Pražský hrad a řeka Vltava tvoří nezapomenutelné kulisy každého dne. Tento apartmán o rozloze 118 m2 vás ohromí nejen svým prostorem, ale i nadčasovým designem, který dodal svou vizionářskou rukou světoznámý designér Bořek Šípek.

Umělecký odkaz Bořka Šípka
Bořek Šípek, jeden z nejinovativnějších českých architektů a designérů, zde zanechal svou nesmazatelnou stopu. V tomto domě měl svou dílnu, kde tvořil své jedinečné skleněné artefakty a designové prvky, a vytvořil také unikátní výtah, který vás přenese do srdce tohoto kouzelného apartmánu. Knihovna v obývacím pokoji, jedno z jeho mistrovských děl, je opravdovým klenotem, který harmonizuje s interiérem a vytváří atmosféru klidu a elegance.

Oáza klidu v centru metropole
Ačkoliv se nacházíte v samotném centru pulsující Prahy, apartmán nabízí absolutní soukromí a ničím nerušený spánek díky oknům orientovaným do krásné zahrady. Tato zahrada je klidnou zelenou oázou, která vám poskytne dokonalé místo pro odpočinek a relaxaci po rušném dni stráveném prozkoumáváním krás Prahy.

Elegantní a promyšlené dispozice
Tento apartmán vás přivítá balkonem s výhledem na město, kde můžete sledovat západy slunce nad historickými střechami Prahy. Disponuje třemi prostornými ložnicemi, z nichž hlavní ložnice má vlastní šatnu a přístup ke samostatné koupelně s bidetem a sprchou. Další koupelna je plně vybavena vším potřebným pro vaše pohodlí. Plně vybavená kuchyň s moderními spotřebiči je jako stvořená pro gurmánské zážitky. Obývací pokoj je centrem tohoto apartmánu – díky Bořkově knihovně se stává místem klidu a inspirace.

K apartmánu dále náleží samostatné WC, což zajišťuje maximální pohodlí pro vás i vaše hosty. Součástí bytu jsou také velkorysé úložné prostory, které nabízejí dostatek místa pro uskladnění osobních věcí i sezonního vybavení.

Vynikající lokalita a investiční příležitost
Světoznámé památky jako Pražský hrad, Staroměstské náměstí s orlojem a mnoho dalších jsou jen kousek od vás. S dostupností na Letiště Václava Havla, které je vzdálené pouze 12 km, máte celý svět na dosah ruky. Parkování v blízkosti je zajištěno na veřejných parkovištích.

Nenechte si ujít tuto mimořádnou investiční příležitost!
Apartmán v jedné z nejprestižnějších lokalit Prahy 1 je nejen exkluzivním místem pro život, ale i výbornou investicí s dlouhodobým potenciálem. Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte ještě dnes!

Tento apartmán je skutečným klenotem, který spojuje historické kouzlo Prahy s moderním komfortem a uměleckým dědictvím jedné z nejvýznamnějších osobností českého designu, Bořka Šípka.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaValentinská, Praha - Josefov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha118 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
OchranaOchranné pásmo
Balkónano
Sklepano (45 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaMístní zdroj
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové