Prodej bytu se zasklenou lodžií s výhledem do zeleně o dispozici 3kk 68m2

Prodej bytu se zasklenou lodžií s výhledem do zeleně o dispozici 3kk 68m2
  • Adresa Janovská 374, Praha - Horní Měcholupy
  • Ev. č. RT1202-00094
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 68 m²
  • Vlastnictví osobní

7 790 000 Kč

včetně provize a právního servisu

 

Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi velmi pěkný a prostorný byt se zasklenou lodžií, po kompletní náročné a zdařilé rekonstrukci (2020) o dispozici 3kk 68m2 včetně lodžie v osobním vlastnictví - hypotéka lze, kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází v prvním patře (2NP) sedmipatrového panelového domu s výtahem, byt je ve skvělém stavu po kompletní rekonstrukci která proběhla v roce 2020 (elektřina, podlahy, štuky, zděné jádro, koupelna, kuchyň, dveře atd.), obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně moderní kuchyňské linky se spotřebiči, ložnice z níž je vstup na zasklenou lodžii s výhledem do zeleně, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem, místem na pračku a sušičku a toaleta, prostorná předsíň, praktická šatna v bytě.
Na podlahách plovoucí podlaha a dlažba, plastová okna s trojskly (na oknech nainstalovány síťky proti hmyzu a žaluzie), dům taktéž prošel rekonstrukcí (zateplení, výtah, společné prostory), výborně fungující SVJ, nízké měsíční poplatky za bydlení 5.600,-Kč včetně fondu oprav + záloha na elektřinu, jedná se o skvělou lokalitu na bydlení či investici, v okolí kompletní občanská vybavenost (školy, školky, poliklinika, pošta, Hostivařská přehrada, dětské hřiště atd.) a výborná dopravní dostupnost (bus 3min, metro Háje 10min, vlak stanice H. Měcholupy 7min) , doporučujeme prohlídku. Parkování bez modrých zon, dům je bezbariérový. Orientace bytu do klidného vnitrobloku plného zeleně.

Pro více info volejte kdykoliv makléři.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaJanovská 374, Praha - Horní Měcholupy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti