PRODEJ - nový luxusní byt 3+kk s nádherným výhledem na město - širší centrum Prahy

PRODEJ - nový luxusní byt 3+kk s nádherným výhledem na město - širší centrum Prahy
  • Adresa Chlumova 307/3, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1328-03_2024_20
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

14 690 000 Kč

včetně DPH, včetně provize

 

Získejte moderní byt 3+kk s vyhlídkovou terasou jen 6 minut MHD od Václavského náměstí.

Nově zrekonstruované podkroví s podlahovou plochou 95,4 m2 se nachází v 6. NP kompletně opraveného činžovního domu, jehož okolí rovněž prochází revitalizací. Součástí bydlení je terasa (12,3 m2) s úžasnou vyhlídkou do otevřeného prostoru s panoramatem budov, dvorů se stromy, parkem Vrch Vítkov a Pražským hradem! Terasa je orientovaná na západ, což je velmi příznivé, protože se na ni vchází z hlavní obytné místnosti (34,5 m2) s místem na posezení, jídelnu a s veškerými rozvody na instalaci velkorysého kuchyňského koutu. Prohlédněte si vaši budoucí vyhlídku na přiloženém videu.

Praktická dispozice nového podkrovního bytu začíná předsíní (4,7 m2), kam se vejdou vestavěné skříně a lze odtud vyjít ven na terasu. Další dveře vedou do již zmíněné hlavní obytné místnosti. Odtud pokračujete dál na spojovací chodbu, kde je vám k dispozici samostatné WC a šatna či komora. Také odtud vstoupíte do ložnice (15,44 m2) s velkým ateliérovým střešním oknem a do unikátní koupelny, kde je sprchový kout umístěný opět pod ateliérovým oknem s doslova nebeským výhledem, který jsme vám nafotili do galerie. Poslední dveře vás zavedou do pokoje (10,9 m2), který můžete využít jako ložnici pro hosty, pracovnu či dětský pokoj. Domácnost se prodává nezařízená, proto jsme vám připravili vizualizace pro lepší představu o možnostech zdejšího bydlení.

Nenechte si ujít tento jedinečný byt, který vznikl během renovace činžovního domu na adrese Chlumova 3, Praha 3 - Žižkov. Získáte zbrusu novou nemovitost ve strategické lokalitě hlavního města, kam se můžete nastěhovat již v prosinci 2024.

Kvalitní vinylové podlahy, dřevěná okna s trojskly, radiátory Radik Plan s termostatickými hlavicemi, vkusné obklady a samostatné měření spotřeb vám garantují komfortní bydlení. Součástí rezidence je také nový výtah a Smartboxy ve vstupní hale.

Výhody rezidence Chlumova 3 na Žižkově kousek od centra Prahy:
Přímo u domu je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze do centra za pouhých 6 minut a to se v Praze počítá. Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrových sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města. Kromě přírody najdete v bezprostředním okolí rezidence špičkovou občanskou vybavenost - školy, obchody, kulturní zařízení a restaurace jsou vám tu k službám.

Naši makléři úzce spolupracují s developerem a rádi vám zodpoví veškeré otázky k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaChlumova 307/3, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná84 m²
Plocha podlahová95 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. prosinec 2024
Datum ukončení výstavby30. září 2024
Rok kolaudace2024
Rok výstavby1870
Půdní vestavbaano
ZařízenýNe
Výtahano
Terasaano (12 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti