Prodej byty 3+kk, 63 m² - Karlovy Vary

Prodej byty 3+kk, 63 m² - Karlovy Vary
  • Adresa Šumavská, Karlovy Vary
  • Ev. č. RT1367-26995
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 63 m²
  • Vlastnictví osobní

3 790 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 3+kk, 68 m2 - Karlovy Vary

Prodej bytu 3+kk po celkové rekonstrukci v Tuhnicích, Karlovy Vary

Nabízím moderní a světlý byt 3+kk po kompletní rekonstrukci, dokončené teprve v září 2024, v žádané lokalitě Tuhnicích na ulici Šumavská. Tento byt, nacházející se v dobře udržovaném cihlovém domě, je ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidném prostředí s vynikající dostupností města.

Rekonstrukce zahrnovala všechny místnosti – od nové elektroinstalace a rozvodů vody až po instalaci nových oken a balkonových dveří v ložnici, které poskytují dostatek denního světla a přístup na balkon. Interiérové dveře a obložky budou nainstalovány na základě výběru odstínu kupujícího, což vám umožní byt ještě více přizpůsobit vlastnímu vkusu. Tento detail je již zahrnut v ceně bytu.

V bytě je položená moderní vinylová podlaha v dekoru dřeva, která dodává interiéru příjemný a přirozený vzhled. Připravené vývody na kuchyňskou linku podle moderních standardů zajišťují, že nová kuchyně bude přesně podle vašich představ.

Tuhnice jsou vyhledávanou lokalitou díky blízkosti kompletní občanské vybavenosti. Pár minut chůze vás dělí od OC Varyáda, Lidlu, plaveckého bazénu a sportovních zařízení. Pro aktivní odpočinek je v okolí cyklostezka vedoucí do přírody a na procházky do lesa můžete vyrazit během několika minut. Do centra města dojdete pohodlně pěšky do 10 minut.

Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení s moderním nádechem v oblíbené části Karlových Varů.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaŠumavská, Karlovy Vary
OkresKarlovy Vary
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha63 m²
Podlahová plocha68 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (3 m²)
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové