Prodej byty 3+kk, 155 m² - Karlovy Vary

Prodej byty 3+kk, 155 m² - Karlovy Vary
  • Adresa Nebozízek 755/27, Karlovy Vary
  • Ev. č. RT1367-06839
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 155 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

 

Prodej byty 3+kk, 155 m2 - Karlovy Vary

Hledáte exkluzivní bydlení v prestižní lokalitě Karlových Varů? Nabízím Vám jedinečný byt o rozloze 155 m2 s dispozicí 3+kk, který se nachází v malebné ulici Nebozízek. Tento byt s vlastní garáží splňuje veškeré vysoké nároky na moderní a komfortní bydlení díky svému důmyslnému designu a použití nejkvalitnějších materiálů.

Dispozice bytu:

Prostorná chodba s dvěma vestavěnými skříněmi, poskytující dostatek úložného prostoru.
Dvě prostorné ložnice (20 m2 a 27 m2), každá s vlastním balkonem, které Vám umožní vychutnat si nádech s úchvatným výhledem na lázeňské lesy.
Dominantní obývací pokoj s francouzskými okny, která propouštějí dostatek denního světla a zároveň nabízí nádherný výhled. Z obývacího pokoje máte přístup na dva balkony, kde můžete relaxovat a užívat si klidné chvíle.
Kuchyňský kout, vybavený špičkovými spotřebiči, který ocení každá hospodyňka. Kuchyň je navržena s důrazem na funkčnost a estetiku.
Prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, která poskytuje maximální komfort. V bytě jsou k dispozici dvě toalety, což zvyšuje pohodlí pro Vás i Vaše návštěvy.
Kvalitní materiály: Byt je vybaven dřevěnými podlahami, které dodávají prostoru teplý a přirozený vzhled, a zároveň zajišťují vysokou odolnost a dlouhou životnost. Celý dům je postaven s důrazem na prvotřídní materiály a maximální komfort.

Exkluzivní lokalita: Byt se nachází v těsné blízkosti lázeňského hotelu Imperiál s úchvatným anglickým parkem a lanovou dráhou. Veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení, je v pěší dostupnosti. Tato lokalita nabízí jedinečnou kombinaci klidu a dostupnosti všech služeb, které lázeňské město Karlovy Vary nabízí.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vlastnit tento luxusní byt v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Karlových Varů. Vychutnejte si fascinující výhledy a dopřejte si komfortní a moderní bydlení.

Cena: Na vyžádání

Pro více informací a prohlídku mě prosím kontaktujte

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaNebozízek 755/27, Karlovy Vary
OkresKarlovy Vary
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha155 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží20
Výtahano
Balkónano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové