Prodej zrekonstruovaný cihlový byt 3+1, 89 m2 - ul. Na Rejdišti, Znojmo

Prodej zrekonstruovaný cihlový byt 3+1, 89 m2 - ul. Na Rejdišti, Znojmo
  • Adresa Na Rejdišti 608/5, Znojmo
  • Ev. č. RT1322-MZ24084
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 89 m²
  • Vlastnictví osobní

6 600 000 Kč

 

Tento krásný cihlový byt po kompletní a velmi nákladné rekonstrukci je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a klidné bydlení v blízkosti centra města Znojma a to na ulici Na Rejdišti ve Znojmě.

Byt, jež byl dříve koncipován dispozičně jako 3+1 je nyní důmyslně upraven na dispozici 2+1 a nabízí tak další potřebné prostory, jako je moderně řešená kuchyň s prostornou jídelnou a špajz pro uskladnění potravin, dále pak samostatná šatní místnost navazující na ložnici, vestavěné šatní skříně a prostorný obývací pokoj. S celkovou podlahovou plochou 89 m2 a sklepem o velikosti 10 m2 je ideálním místem pro pohodlné bydlení.

Byt je umístěn ve 3.NP bytového domu nacházejícího se ve velmi klidné lokalitě v blízkosti centra města Znojma a také veškeré občanské vybavenosti.

Vytápění bytu je řešeno podlahovým topením napojeným na nový kondenzační plynový kotel se zásobníkem.
Celý byt je vybaven nábytkem na míru, který je součástí prodeje včetně plně vybavené moderní kuchyňské linky.

Zdařilá rekonstrukce proběhla v každém centimetru tohoto jedinečného bytu: nová skladba podlah s podlahovým topením, zateplené stropy, kompletní nové rozvody elektřiny, vody, topení a odpadů, nové omítky, toaleta s koupelnou, nové moderní interiérové i vstupní dveře, veškerý vestavný nábytek včetně plně vybavené kuchyně jež disponuje vestavnou myčkou, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, indukční deskou, ledničkou s mrazákem a digestoří.

Díky tomu, že je byt umístěn v posledním patře udržovaného bytového domu, je velmi slunný a klidný. Je určen pro ty, kdo mají rádi prostor a moderně řešený interiér s bezproblémovou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Celkově je tento byt ideální pro ty, kteří ocení prostorný interiér a moderní vybavení v kombinaci s dostupností veškerých služeb v blízkosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaNa Rejdišti 608/5, Znojmo
OkresZnojmo
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná89 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Sklepano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti