Stálky, OV 3+1, 71 m2, lodžie, garáž, sklep – byt

Stálky, OV 3+1, 71 m2, lodžie, garáž, sklep – byt
  • Adresa Stálky
  • Ev. č. RT1310-E2272Z027
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 71 m²
  • Vlastnictví osobní

2 190 000 Kč

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt o dispozici 3+1 v klidné obci Stálky. Stálky se nachází u rakouských hranic, jedná se o obec v náručí přírody nedaleko Vranovské přehrady.

Byt o podlahové ploše 71 m2 se nachází v bytovém domě tvořeném čtyřmi bytovými jednotkami. Je tvořen velkou předsíní, samostatnou kuchyní, třemi samostatnými pokoji, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a lodžií.

K bytu náleží garáž o výměře 18 m2 nacházející se v přízemí domu, sklepní prostory o výměře 4,5 m2 a půdní prostory pro uskladnění věcí o výměře 7,2 m2. Majitel bytu má dále možnost využívat společnou sušárnu a kočárkárnu. K domu dále náleží zahrada o výměře 2 644 m2, kterou aktuálně využívají hlavně děti jako hřiště.

Vytápění bytu je zajištěno centrálním elektrickým kotlem, ohřev vody zajišťuje vlastní elektrický bojler. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G.

Objevte kouzlo bydlení na dosah přírody. Byt nabízí spoustu možností, kromě pohodlného vlastního bydlení se může také jednat o zajímavou investici, je zde také možnost odkupu půdních prostor a vybudování rozsáhlého mezonetového bytu.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaStálky
OkresZnojmo
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Lodžieano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
TopeníÚstřední elektrické

Podobné nemovitosti