Prodej prostorného bytu se dvěma balkony v atraktivní lokalitě Dejvic

Prodej prostorného bytu se dvěma balkony v atraktivní lokalitě Dejvic
  • Adresa Na Vlčovce 2040/2b, Praha - Dejvice
  • Ev. č. RT1202-00093
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 81 m²
  • Vlastnictví osobní

11 990 000 Kč

včetně provize a právního servisu

 

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi prostorný byt se dvěma balkony v atraktivní a klidné lokalitě Dejvic o dispozici 3+1 81m2 včetně sklepa v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře (3NP) dvoupatrového cihlového domu kde je pouze 12 bytových jednotek, jedná se o velmi klidnou lokalitu v zeleni (slepá ulice), byt je z části po rekonstrukci (koupelna, samostatná toaleta, předsíň a z části kuchyně) , prostorný obývací pokoj s renovovanými dřevěnými parketami, z obývacího pokoje (23m2) vstup na jeden z balkonu s výhledem do zeleně, samostatná kuchyň (10m2), dětský pokoj (14m2, ložnice (13m2) se vstupem na druhý balkon, koupelna (5m2) s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta (1m2), prostorná předsíň (9m2) s vestavěnou skříní.

Byt je orientován na tři světové strany, z celého bytu výhled do zeleně, skvělá a klidná lokalita na bydlení, výborně fungující SVJ, v domě pouze 12 bytových jednotek, k domu vjezd pouze pro rezidenty, vytápění bytu zajišťuje vlastní plynový kotel v suterénu domu, ohřev vody karma, na podlahách parkety a dlažba. K bytu náleží sklepní koje v suterénu domu.
V okolí kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost (metro Dejvická 5min, tram 3min) doporučujeme prohlídku.

Pro více info volejte kdykoliv makléři.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaNa Vlčovce 2040/2b, Praha - Dejvice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná81 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Sklepano (3 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti