Prodej byty 3+1, 57 m² - Pag

Prodej byty 3+1, 57 m² - Pag
  • Adresa Pag, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02747
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 57 m²
  • Vlastnictví jiný

199 653 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Pag, 57,73m2

Příležitost! Apartmán s nádherným výhledem, pouze 150m od moře!

Nabízíme Vám na prodej okouzlující byt v 1. patře, v klidné části města Pag s jedním z nejkrásnějších výhledů na celé pobřeží. Vstupními dveřmi bytu se vchází do chodby, kde se při pohledu zleva doprava nachází ložnice, která má vstup na zahradu o celkové ploše 44,83 m2, koupelna a druhá ložnice. Všechny 3 pokoje mají výhled na sever a na střední Velebit. Na konci chodby se po pravé straně vchází do obývacího pokoje, kuchyně a jídelny a dále se vychází na prostornou krytou terasu o celkové ploše 13,22 m2. Terasa nabízí naprosto nádherný výhled na modré Jaderské moře, ostrov Pag, Paška vrata a pohoří Velebit, kde můžete z terasy vidět slavné atrakce Velebitu, jako jsou kaňony Mala a Velika Paklenica, Sveto Brdo nebo Bojin Kuk.

Skládá se z plně vybavené koupelny s bidetem, 12 cm izolace z polystyrenu a kamenné vlny, multisplitové klimatizace s jednou venkovní jednotkou a jednou vnitřní jednotkou pro každý pokoj, PVC truhlářství s moskytiérami a hliníkovými žaluziemi, která zajistí snadné udržování teploty po celý rok. V ložnicích jsou dřevěné podlahové krytiny, ve zbytku bytu je keramická dlažba, na balkóně prosklený plot, který nebude bránit ve výhledu. Byt je také vybaven dveřmi proti vloupání a domácím telefonem, které vám dodají další pocit bezpečí. K bytu dále připadne úložný prostor v přízemí a jedno parkovací stání.

Pag je město na stejnojmenném ostrově. Ostrov je známý svými tradičními atrakcemi, jako je sýr, krajka nebo jehněčí maso, ale také jednou ze 3 solných pánví v Chorvatsku, která se nachází ve městě Pag. Je také známé pro své čisté, skryté pláže, ale také pro svůj párty životní styl na oblíbené pláži Zrće, vzdálené asi 15 minut jízdy. A pokud by toho ostrova nestačilo, do hodiny jízdy jsou 3 národní parky, několik přírodních parků, desítky malých kouzelných vesniček a kilometry pobřeží, které čekají na objevení.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPag, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná57 m²
Plocha zahrady44 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (13 m²)
Sklepano
VodaDálkový vodovod
TopeníJiné