Prodej byty 3+1, 196 m² - Málaga, Costa del Sol, The Golden Mile

Prodej byty 3+1, 196 m² - Málaga, Costa del Sol, The Golden Mile
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, The Golden Mile, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4406725
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 196 m²
  • Vlastnictví osobní

1 595 000 EUR

 

Byt na prodej 196 m2 The Golden Mile

Vítejte v Imara, kde objevíte elegantní nemovitost se 3 ložnicemi a 3 koupelnami. Tento prostor o rozloze 196 metrů čtverečních je věnován pohodlí a stylu. Vstupte dovnitř a odhalte světlý obývací a jídelní prostor. V apartmánu najdete útulný krb a otevřenou americkou kuchyň vybavenou kvalitními spotřebiči Bosch. Kromě toho je zde také praktická samostatná prádelna.

Výrazným prvkem je prostorná terasa o rozloze více než 50 metrů čtverečních. Pyšní se krytou i nekrytou částí, což představuje ideální místo pro vychutnávání úchvatného výhledu na moře. Hlavní ložnice, doplněná vlastní koupelnou, se otevírá přímo na tuto lákavou terasu. Další dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, nabízejí dostatek prostoru a soukromí. K pohodlí přispívá i další toaleta pro hosty.

Komunita nabízí výjimečné vybavení, včetně vyhřívaného bazénu obklopeného dobře udržovanými zahradami. Díky nepřetržité ostraze si můžete s klidem užívat klidného prostředí. Nachází se ve vyhledávané oblasti Sierra Blanca na Zlaté míli, jen 2 minuty jízdy od obchodů a 5 minut od škol. Nedaleko můžete prozkoumat centrum Marbelly a Puerto Banus, kde se můžete bavit a trávit volný čas. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, The Golden Mile, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha196 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (53 m²)