Prodej byty 3+1, 100 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas

Prodej byty 3+1, 100 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4826200
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 100 m²
  • Vlastnictví osobní

475 000 EUR

 

Byt na prodej 100 m2 La Cala de Mijas

Tato úžasná a jedinečná nemovitost, vzdálená pouhých 150 metrů od pláže v La Cala de Mijas, je nyní na prodej. Původně dva oddělené apartmány se dvěma ložnicemi byly díky přidání vnitřního plovoucího schodiště přeměněny na jeden prostorný dům. Celá nemovitost byla zrekonstruována a přestavěna tak, aby nabízela flexibilní a velkorysé obytné prostory.

Vstup do nemovitosti je přes prostornou terasu orientovanou na západ, která je ideální pro vychutnávání odpoledního slunce v zimě. V horním patře se nachází kuchyň, jídelna/obývací pokoj, dvě ložnice a koupelna. Z obývacího pokoje je také terasa s fantastickým výhledem na moře. V přízemí se nachází velký obývací pokoj a TV místnost, ložnice a koupelna. Z další terasy u obývacího pokoje je přímý vstup do společných zahrad a k bazénu.

Apartmán má vynikající polohu, restaurace jsou vzdálené jen kousek pěšky a La Cala de Mijas jen 7 minut chůze. Tato nemovitost splňuje všechny požadavky a je nepravděpodobné, že by zůstala na trhu dlouho. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná100 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Terasaano (40 m²)