Prodej byty 3+1, 215 m² - Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca

Prodej byty 3+1, 215 m² - Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Sierra Blanca, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4846156
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 215 m²
  • Vlastnictví osobní

1 400 000 EUR

 

Byt na prodej 215 m2 Sierra Blanca

Exkluzivní apartmán v prestižní uzavřené komunitě Imara, která se nachází v jedné z nejvyhledávanějších oblastí Marbelly, těsně nad centrem města, ve významných čtvrtích Sierra Blanca a horní části Zlaté míle. Tato nemovitost nabízí výsadní polohu, bezkonkurenční styl a kvalitu, stejně jako soukromí a úžasné přírodní prostředí s panoramatickým výhledem na kopce, hory, pobřeží Středozemního moře, Gibraltar a Afriku.

Tento přízemní apartmán se rozkládá na ploše 215 m2 s prostornými terasami o rozloze 71 m2 orientovanými na jih a nabízejícími klidný výhled do upravených zahrad. Rozsáhlý obývací a jídelní prostor je vybaven krbem a mramorovými podlahami a vede do venkovních prostor se zatahovacím systémem skleněných krytů, který umožňuje celoroční užívání. Jednou z klíčových výhod přízemí je přímý vstup do krásně udržované zahrady a na trávník. Moderní otevřená kuchyně v elegantních bílých a uhlových tónech je vybavena špičkovými spotřebiči a její součástí je samostatná prádelna a technická místnost. Dvě ze tří ložnic se mohou pochlubit luxusní koupelnou s vlastním sociálním zařízením, další třetí koupelna a místnost pro hosty s toaletou.

Nemovitost je v bezvadném stavu a její součástí je úložný prostor a parkovací místo ve společné garáži. Nabízí také mnoho luxusních prvků, jako je systém Dolby Stereo Surround, klimatizace, ústřední topení, dvojitá okna, skleněné dveře, vestavěné skříně a další.

Imara je nádherně navržená luxusní rezidence s pouhými 65 jednotkami, která je obklopena působivými nemovitostmi vyšší třídy ve velkolepé Sierra Blance a nabízí dokonale dimenzovanou a exkluzivní atmosféru letoviska. Komunita poskytuje nepřetržitou ostrahu, služby concierge, tři společné bazény s plochami na opalování a přístupné prvky pro osoby se sníženou pohyblivostí. Pouhé 3 km od centra Marbelly a v pohodlné blízkosti pláží, golfových hřišť, klubů, restaurací, mezinárodních škol a všech druhů občanské vybavenosti se tato nemovitost nachází v jedné z nejlepších lokalit Marbelly. Dokonalá kombinace stylového designu, špičkové kvality a vynikající polohy stále uchvacuje kupující i investory! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Sierra Blanca, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha215 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (71 m²)