Prodej byty 3+1, 138 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol

Prodej byty 3+1, 138 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4836751
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 138 m²
  • Vlastnictví osobní

539 000 EUR

 

Byt na prodej 138 m2 Riviera del Sol

Tento elegantní a prostorný apartmán se dvěma ložnicemi orientovaný na jihozápad se nachází v exkluzivním komplexu Altos de Miraflores v Riviera del Sol. Díky své blízkosti k vyhlášenému golfovému klubu Miraflores v Mijas Costa se jedná o vynikající lokalitu na pobřeží Costa del Sol.

Nemovitost nabízí velký obývací pokoj s jídelnou, moderní a plně vybavenou kuchyň, tři dvoulůžkové ložnice a dvě koupelny (jedna s vlastní koupelnou). Pyšní se také velkorysou terasou s nádherným výhledem na moře.

Součástí hlavní ložnice, která má rovněž přímý vstup na terasu prosklenými dveřmi, je vlastní koupelna. Všechny ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi a porcelánovou podlahou.

Z terasy orientované na jihozápad se otevírá výhled na moře, vlevo je jeden ze tří bazénů a vpravo golfové hřiště. Kvalitní povrchové úpravy zahrnují předinstalovanou klimatizaci, videotelefon a alarm, které zajišťují luxusní komfort.

Komplex je obklopen krásně udržovanými zahradami a má tři velké bazény, z nichž dva byly nedávno zrekonstruovány. Bezpečnost zajišťují 24hodinové bezpečnostní kamery, kontrola vstupu a výtahy na všech úrovních. Komunita rovněž poskytuje vysokorychlostní optický internet (1000 MB) a širokou nabídku mezinárodních televizních kanálů.

Tato nemovitost se nachází jen několik minut jízdy autem nebo pěšky od pláží, obchodů a restaurací v Riviera del Sol, Miraflores, Calahonda, Torrenueva a La Cala de Mijas a hned vedle golfového klubu Miraflores a má ideální polohu, abyste si mohli plně vychutnat životní styl na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha138 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)
TelekomunikaceSatelit