Prodej byty 3+1, 93 m² - Málaga, Costa del Sol, Río Real

Prodej byty 3+1, 93 m² - Málaga, Costa del Sol, Río Real
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Río Real, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4779838
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 93 m²
  • Vlastnictví osobní

440 000 EUR

 

Byt na prodej 93 m2 Río Real

Urb. Park Club Suites

Vítejte v nově zrekonstruovaném moderním apartmánu se třemi ložnicemi a jednou koupelnou v prestižní oblasti Rio Real ve východní Marbelle. Tato nemovitost nabízí dokonalou kombinaci moderního designu a komfortu, takže je ideální volbou pro celoroční bydlení, rekreační dům nebo investici s vynikajícím potenciálem k pronájmu.

Klíčové vlastnosti:

Úžasný výhled a prostorné bydlení: Vychutnejte si malebný výhled z vašeho apartmánu s prostorným obývacím prostorem, který plynule přechází do moderního otevřeného designu.

Tři ložnice: Tři ložnice: V nemovitosti jsou dvě velkorysé ložnice a třetí menší ložnice, ideální pro využití jako pracovna nebo dětský pokoj.

Otevřený obývací pokoj: Z obývacího pokoje s jídelnou, který má dobrou velikost, se vchází do otevřené kuchyně a vytváří tak ucelený prostor, který se otevírá na velkou terasu, ideální pro venkovní stolování a relaxaci.

Dostatek úložných prostor a parkování: K nemovitosti patří velká vstupní hala a vyhrazené podzemní parkovací stání v hlídané garáži.

Vybavení komplexu: K dispozici je také garážové stání a garážové stání:

Uzavřená komunita s ostrahou: Komplex je uzavřený, což zajišťuje větší bezpečnost a klid.

Prvotřídní poloha: V blízkosti jsou nejlepší pláže Marbelly, včetně vyhlášené pláže Trocadero, a to pouhých 10 minut chůze. Vhodné umístění v blízkosti všech důležitých zařízení, škol a nového hotelu Four Seasons.

Tato vynikající nemovitost nabízí fantastickou příležitost pro ty, kteří si chtějí užívat pulzujícího životního stylu Marbelly. Důrazně doporučujeme prohlídku, abyste plně ocenili vše, co nabízí.

Pro více informací nebo naplánování prohlídky nás prosím kontaktujte ještě dnes. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Río Real, Španělsko
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha93 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano (31 m²)