Prodej byty 3+1, 150 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 3+1, 150 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4728805
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 150 m²
  • Vlastnictví osobní

780 000 EUR

 

Byt na prodej 150 m2 Nueva Andalucía

Tento neuvěřitelný mezonet o rozloze 150 m2 byl právě zrekonstruován a je na prodej v privilegované lokalitě v centru Nueva Andalusie. Tento prostorný mezonet má 3 ložnice a 3 koupelny, ideální pro rodinu nebo pro ty, kteří hledají velký obytný prostor.

V přízemí vás ohromí světlá terasa, která přímo navazuje na moderní kuchyň, prostorný obývací pokoj a jídelnu a také kompletní koupelnu. Každý detail tohoto mezonetu byl pečlivě promyšlen a nabízí svým obyvatelům elegantní a příjemnou atmosféru.

V horním patře najdete 3 ložnice, všechny prostorné a vybavené vestavěnými skříněmi. Těšit se můžete na velký balkon, který navazuje na jednu z ložnic. Najdete zde také 2 plně vybavené koupelny, z nichž jedna má vlastní koupelnu.

Tato nemovitost se nachází v exkluzivní urbanizaci s velmi pěknými společnými prostory, k nimž patří 3 bazény, které si můžete užívat za slunečných dnů. Nenechte si ujít příležitost bydlet v tomto nádherném mezonetu v srdci Nueva Andalusie! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha150 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Terasaano (25 m²)