Prodej byty 3+1, 119 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 3+1, 119 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4827847
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 119 m²
  • Vlastnictví osobní

799 000 EUR

 

Byt na prodej 119 m2 Nueva Andalucía

Tento nádherný mezonetový penthouse se nachází v prestižní čtvrti Aloha Royal v Nueva Andalucía v Marbelle a nabízí jedinečnou kombinaci luxusu a pohodlí. Tato nemovitost se třemi prostornými ložnicemi a dvěma koupelnami včetně en-suite je ideální pro ty, kteří hledají klidné útočiště v srdci Costa del Sol. Penthouse se rozprostírá na velkorysé ploše 119 m2, kterou doplňuje rozlehlá terasa o rozloze 71 m2, poskytující dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu.

Nemovitost se může pochlubit kompletně zařízeným interiérem s plně vybavenou otevřenou kuchyní, která je ideální pro kulinářské nadšence. Vysoce kvalitní povrchové úpravy, jako jsou mramorové podlahy a krb, dodávají eleganci, zatímco moderní vymoženosti, jako je klimatizace, satelitní TV a Wi-Fi, zajišťují pohodlné bydlení. Z obývacího pokoje se vychází na soukromou terasu s úchvatným panoramatickým výhledem na moře a hory, která je ideálním místem pro odpočinek po dlouhém dni.

Rezidenti se nacházejí v zabezpečené uzavřené komunitě a mají přístup ke společnému vybavení včetně dvou venkovních bazénů, dobře udržované zahrady a dětského'hřiště. Součástí nemovitosti je také vlastní garáž, která zajišťuje pohodlí a bezpečí pro uskladnění vozidel. Díky své vynikající poloze v srdci golfového údolí jsou golfoví nadšenci vzdáleni jen několik minut od hřišť světové úrovně, zatímco pulzující Puerto Banús, proslulé svými nákupy, stravováním a nočním životem, je vzdáleno jen kousek autem.

Tento nedávno zrekonstruovaný penthouse je ve vynikajícím stavu a nabízí vestavěné skříně a solárium s nádherným výhledem na moře. Tato zástavba je přátelská k domácím mazlíčkům a nachází se v blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou školy, přístavy a restaurace, což z ní činí ideální volbu pro rodiny i profesionály. Díky klasifikaci výhradního zastoupení představuje tato nemovitost vzácnou příležitost vlastnit kousek luxusu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Marbelly. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha119 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (71 m²)
TelekomunikaceSatelit