Prodej byty 3+1, 105 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 3+1, 105 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4787287
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 105 m²
  • Vlastnictví osobní

899 000 EUR

 

Byt na prodej 105 m2 Nueva Andalucía

Vítejte v novém moderním apartmánu Casa Aliya s elegantními liniemi a krásnými materiály. Při vstupu vás uvítá prostorný obývací prostor, který je propojen s otevřenou kuchyní a venkovní terasou. Moderní kuchyň je plně vybavena špičkovými spotřebiči a dostatkem úložného prostoru, který je ideální pro každodenní život i zábavu hostů.
Tři ložnice jsou promyšleně navrženy a nabízejí velkorysý prostor a klid. Hlavní apartmá zahrnuje vlastní koupelnu, která poskytuje soukromé útočiště.
Výrazným prvkem je rozsáhlá terasa o rozloze 32 m2, která nabízí nádherný výhled na hory La Concha a idylické prostředí pro stolování pod širým nebem, ranní kávu a odpočinek.
Tento apartmán se nachází v prvotřídní oblasti Nueva Andalucia, jen pár minut od vyhlášených golfových hřišť, luxusních obchodů, gurmánských restaurací a rušného nočního života v Puerto Banús a na Zlaté míli v Marbelle. Dobře udržovaná komunita se vyznačuje svěžími zahradami a šumivým bazénem, což přispívá k pohodovému životnímu stylu, který tato nemovitost nabízí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha105 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (32 m²)