Prodej byty 3+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva

Prodej byty 3+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4672963
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

249 500 EUR

 

Byt na prodej 90 m2 Manilva

Tento krásný byt (dokončený v roce 2022) se nachází v rezidenčním komplexu s krásnými společnými prostory, venkovním bazénem, krásnými zahradami s podložkami, sportovním zázemím a společenským klubem, grilem v krásné enklávě na pobřeží Costa del Sol. Má 3 ložnice, plně vybavenou a zařízenou kuchyň, 2 plně vybavené koupelny, terasu s úchvatným výhledem na moře a venkovní parkoviště v ceně.

Tento apartmán v typickém "Pueblo Style Complex" se nachází na vyvýšeném místě v Estepona West (Manilva Costa), které umožňuje úchvatný výhled na moře a panoramatický výhled na hory. Tento byt je velmi pohodlný, prostorný a světlý a je dokončen z materiálů a technologií nejvyšší kvality, včetně plně zařízené a vybavené kuchyně, systému inteligentní domácnosti, vybavených koupelen a instalované klimatizace teplé a studené.

Vzhledem k tomu, že tento apartmán je JEDINÝ 3pokojový, který se nachází na PRVNÍ LINII, jedná se samozřejmě o nejvyhledávanější prvotřídní lokalitu v celém komplexu. Od pláže je vzdálen necelých 1,5 km, takže perfektní pěšky nebo na (elektrickém?) kole. Na pláži je několik (mňam!) chiringuitos vč. pronájmu plážových lehátek atd. Přes nově vybudovanou pěší a cyklistickou stezku jste sotva 2,5 km od (velmi pěkného a pitoreskního) přístavu LaDuquesa včetně mnoha restaurací, barů a obchodů.

Urbanizace se nachází pouhých 10 minut od historického centra města Estepona, 20 minut od Puerto Banús (Marbella) a letiště Gibraltar a méně než 1 hodinu od letiště v Malaze.

Zavolejte nám ještě dnes a navštivte tento krásný apartmán!

Podívejte se na video z prohlídky?
* Informace / rozměry / plochy poskytl majitel Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (10 m²)
TelekomunikaceInternet