Prodej byty 3+1, 206 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos

Prodej byty 3+1, 206 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4828321
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 206 m²
  • Vlastnictví osobní

995 000 EUR

 

Byt na prodej 206 m2 Los Flamingos

Tento pozoruhodný zařízený mezonetový penthouse se nachází v prestižní urbanizaci a nabízí úchvatný panoramatický výhled na Středozemní moře. Díky orientaci na jih je byt zalitý přirozeným světlem a jeho obyvatelé se mohou po celý den vyhřívat na slunci z rozlehlé soukromé terasy. Střešní solárium navíc poskytuje dokonalé prostředí pro vychutnávání západů slunce a je doplněno grilem.

Tento penthouse se skládá ze tří ložnic a tří koupelen a je součástí zabezpečené uzavřené komunity s 24hodinovou ostrahou a dohledem. Objekt se rozkládá na dvou úrovních a je vybaven alarmem a okny s dvojitými skly. Součástí tohoto sofistikovaného penthousu je garáž, krb a klimatizace s funkcí vytápění i chlazení. Je vkusně zařízený a může se pochlubit plně vybavenou kuchyní, vestavěnými skříněmi, Wi-Fi, satelitní televizí a volitelným nábytkem. Urbanizace nabízí vyhřívaný bazén a pečlivě udržované zahrady, které lze obdivovat z terasy.

Komplex se nachází v klidné oblasti v sousedství dětského'parku a má výhodnou polohu v blízkosti vyhlášeného golfového hřiště Los Flamingos a luxusního pětihvězdičkového hotelu Villa Padierna, který je uznáván jako jeden z nejlepších hotelů a lázní na pobřeží. Kromě toho je Marbella vzdálená pouhých 20 minut jízdy autem. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Los Flamingos, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha206 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (50 m²)
TelekomunikaceInternet