Prodej byty 3+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Arqueros

Prodej byty 3+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Arqueros
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Los Arqueros, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4788994
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

495 000 EUR

 

Byt na prodej 120 m2 Los Arqueros

Ohromující Penthouse v Los Arqueros - Must-See!
Objevte luxusní bydlení v srdci Los Arqueros s tímto nádherným penthousem. Tato nemovitost se pyšní zastavěnou plochou 120 m2 a nabízí dostatek prostoru pro pohodlí a styl. Je vybaven 3 prostornými ložnicemi a 2 moderními koupelnami a je ideální pro rodiny nebo ty, kteří se rádi baví. Úžasná vybavená kuchyň a prostorný obývací a jídelní prostor z něj činí domov snů pro všechny kulinářské nadšence.
Vyjděte ven na velké terasy a nechte se okouzlit panoramatickým výhledem na golf, který je prostě úchvatný. Díky mramorovým podlahám v celém domě, klimatizaci pro horké i chladné podnebí a toaletě pro hosty byl každý detail promyšleně navržen. K nemovitosti patří také podzemní parkovací stání a sklad pro větší pohodlí.
Užívejte si klidu, který přináší 24hodinová ostraha, a krásy společných zahrad a bazénů. Tento penthouse, postavený v roce 2007 a ve výborném stavu z druhé ruky, je připraven přivítat své nové majitele. Vřele doporučujeme prohlídku, jedná se o vzácnou příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejexkluzivnějších urbanizací.
Nenechte si ujít tento skvost - naplánujte si návštěvu ještě dnes! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Los Arqueros, Španělsko
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)