Prodej byty 3+1, 130 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Hills

Prodej byty 3+1, 130 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Hills
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Hills, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4793503
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 130 m²
  • Vlastnictví osobní

465 000 EUR

 

Byt na prodej 130 m2 La Cala Hills

Vítejte v perfektní příležitosti pro váš vysněný domov v srdci La Cala Hills, Mijas! Tento úžasný byt se 3 ložnicemi je nyní na prodej a může se pochlubit kompletní rekonstrukcí a prostornou dispozicí zdobenou těmi nejlepšími výrobky špičkové kvality.

Uhnízděný ve fantastické urbanizaci, obyvatelé se mohou těšit z luxusu velkého bazénu pro dospělé, spolu s malým dětským bazénem - ideální pro rodinné radovánky. Další pohodlí soukromého podzemního parkovacího stání zajišťuje snadnou dostupnost, zatímco velkoryse dimenzovaný úložný prostor poskytuje dostatek místa pro všechny vaše věci.

Díky své vynikající poloze je tento apartmán vzdálen pouhých 8 minut jízdy od malebného pobřeží La Cala, které nabízí klidnou atmosféru a nedotčené pláže. Navíc se nachází pouhých 10 minut od pulzujícího centra Fuengiroly, takže máte snadný přístup k rušnému množství obchodů, restaurací a zábavních podniků.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost bydlet v nádherně zrekonstruovaném bytě ve vyhledávané lokalitě, kde každý detail vyzařuje kvalitu a pohodlí. Zažijte to nejlepší z městského bydlení s nádechem elegance - váš nový domov čeká v La Cala Hills, Mijas! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Hills, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha130 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (23 m²)
TelekomunikaceInternet