Prodej byty 3+1, 139 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas

Prodej byty 3+1, 139 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4627435
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 139 m²
  • Vlastnictví osobní

995 000 EUR

 

Byt na prodej 139 m2 La Cala de Mijas

Tento penthouse v La Cala de Mijas je splněným snem každého, kdo chce bydlet v luxusním a moderním domě s fantastickým výhledem na golfové hřiště La Noria a Středozemní moře. Apartmán má velkou terasu, která vám dává možnost vychutnat si nádherný východ slunce a fantastický výhled na kopce a moře. Díky třem velkým ložnicím, dvěma koupelnám a toaletě pro hosty je tento apartmán ideální pro rodiny, které chtějí žít v prostorném a pohodlném domě.

Apartmán je jediný v budově, který má dvě parkovací místa, a v budově je výtah pro snadný přístup do apartmánu. Komplex se skládá z pouhých 32 apartmánů a jsou zde plně funkční společné prostory, které zahrnují exkluzivní bazény pro obyvatele Navigolfu.

Navigolf je dokonale zavedená rezidenční čtvrť s ideální polohou, kde můžete relaxovat a užívat si vysněného prostředí jen pár minut od pláže s nádherným výhledem na Středozemní moře a jedinečným výhledem na golfové hřiště La Noria, které se nachází na druhé straně silnice. Když si obujete boty, jste na pláži v La Cala za přibližně 15 minut. Jedná se o jedinečnou příležitost žít život v jedné z nejžádanějších oblastí na pobřeží Malagy. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha139 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (52 m²)
TelekomunikaceInternet