Prodej byty 3+1, 111 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas

Prodej byty 3+1, 111 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4829224
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 111 m²
  • Vlastnictví osobní

630 000 EUR

 

Byt na prodej 111 m2 La Cala de Mijas

Rohový apartmán ve skandinávském stylu v La Cala de Mijas se 3 ložnicemi, 2 koupelnami a terasou s krásným výhledem na hory i moře. Nachází se na vynikajícím místě a nabízí dokonalou kombinaci horské krásy a osvěžujícího mořského vánku.

Tento moderní apartmán má otevřený obývací pokoj a kuchyň s přímým vstupem na terasu s výhledem na bazén, která je ideální pro relaxaci a zábavu. Všechny ložnice jsou velkoryse řešené, přičemž hlavní ložnice má vlastní koupelnu, šatnu a přímý vstup na terasu. Kromě toho je součástí apartmánu krytá garáž s přímým přístupem na stejné úrovni, což zajišťuje maximální pohodlí.

Komunita se může pochlubit širokou škálou výjimečného vybavení, včetně tří společných bazénů, kde se můžete ochladit a užít si slunečné dny, dětského'hřiště a coworkingového prostoru ideálního pro práci na dálku. Obyvatelé mohou také využít vnitřní wellness centrum se saunou a vířivkou pro maximální relaxaci, stejně jako posilovnu a soukromý tenisový kurt.

Výhodná poloha apartmánu je ideální pro poznávání okouzlujícího městečka Mijas, které je známé svou bohatou kulturou a malebností. Milovníci outdoorových aktivit ocení nedaleké pláže a možnosti pěší turistiky v okolních horách, které nabízejí nekonečné možnosti pro dobrodružství a trávení volného času. Ideální poloha v pěší vzdálenosti od pláže a centra města, kde najdete široký výběr dobrých restaurací, barů, obchodů a několik supermarketů. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala de Mijas, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha111 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (25 m²)