Prodej byty 3+1, 117 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Paseo Maritimo - Fuengirola

Prodej byty 3+1, 117 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Paseo Maritimo - Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Paseo Maritimo - Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4721314
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 117 m²
  • Vlastnictví osobní

746 000 EUR

 

Byt na prodej 117 m2 Paseo Maritimo - Fuengirola

Tento nádherný apartmán na pláži nabízí luxusní pobřežní životní styl s úchvatným panoramatickým výhledem. Nachází se na vynikajícím místě a má jižní orientaci, která zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.
Vyjděte na soukromou terasu a kochejte se malebným výhledem na pláž, pobřeží, hory, přístav, moře a živé náměstí. Šumění vln narážejících na pobřeží vytváří klidnou atmosféru, která je ideální pro relaxaci nebo zábavu hostů.
Apartmán je vybaven moderním zařízením včetně klimatizace, vlastní koupelny a vestavěných skříní, což přispívá k jeho vynikajícímu stavu. Exkluzivní zástavba zajišťuje soukromí a klid, zatímco blízkost občanské vybavenosti a restaurací přispívá k pohodlí.
Tato nemovitost, zrekonstruovaná podle nejvyšších standardů, nabízí dobrý potenciál k pronájmu a je ideální investiční příležitostí. Díky možnosti rozšíření vyhovuje různorodým potřebám a preferencím, takže je vhodná jak pro rodiny, tak pro milovníky pláží, kteří hledají špičkovou rezidenci u moře.

Apartmán, Pláž v první linii, Parkování: Přímo u pláže, v blízkosti pláže, bez možnosti parkování, bezprostřední sousedství: , na jižní stranu
Výhled: Pláž, Pobřeží, Hory, Přístav, Moře, Náměstí
Vlastnosti: - balkon, terasa, terasa, bazén, zahrada: Vybavené skříně, Výborný stav, Exkluzivní zástavba, Klimatizace, Klimatizace teplá/chladná, Automatický vchod, Obývací pokoj, Obývací pokoj, Údržba, Výhled na hory, Blízko občanské vybavenosti, Patio, Možnost rozšíření, Soukromá terasa, Kvalitní rezidence, Renovovaná, Restaurace, Bezpečné, Výhled na moře, Terasa, Výhled na moře, Výhled na hory, Výhled na hory, Výhodná cena, Pěší dostupnost do obchodů Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Paseo Maritimo - Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha117 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahano
Terasaano (10 m²)