Prodej byty 3+1, 89 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 89 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4840843
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 89 m²
  • Vlastnictví osobní

540 000 EUR

 

Byt na prodej 89 m2 Fuengirola

Tento zrekonstruovaný moderní apartmán se 3 ložnicemi a 3 koupelnami a výhledem na moře ve Fuengirole je opravdu působivý! Jeho vynikající poloha u pláže a blízkost občanské vybavenosti z něj činí ideální místo k bydlení. Světlý interiér a otevřená dispozice vytvářejí příjemnou atmosféru a plně vybavená kuchyň se spotřebiči Bosch zní jako sen pro milovníky vaření. Výhled na moře z kuchyně, obývacího pokoje a hlavní ložnice i z útulného balkonu poskytuje nádherný prostor pro vychutnávání východů slunce a mořského vánku.

Tři velkorysé ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu, také poskytují větší pohodlí a soukromí pro obyvatele a potenciální hosty. Chcete-li zažít luxusní a moderní život pod sluncem, je tato nemovitost skutečně fantastickou příležitostí. Fuengirola navíc nabízí širokou škálu možností trávení volného času, stravování a nakupování, které tento zážitek ještě umocní. Na letiště v Malaze se pohodlně dostanete vlakem, stejně jako do centra Malagy.

Máte zájem? Kontaktujte nás a domluvme si prohlídku této nádherné nemovitosti." Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha89 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (9 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit