Prodej byty 3+1, 73 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 73 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4776016
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 73 m²
  • Vlastnictví osobní

240 000 EUR

 

Byt na prodej 73 m2 Fuengirola

Zrekonstruovaný byt na prodej s turistickou licencí ve Fuengirole
Jedinečná příležitost ve Fuengirole! Představujeme tento nově zrekonstruovaný byt s platnou turistickou licencí. Tento krásný byt se nachází v pátém a posledním patře budovy bez výtahu (s plány obce na jeho instalaci) a nabízí pohodlí a styl ve světlém a moderním prostředí.

Hlavní rysy:
3 světlé ložnice: Všechny ložnice jsou vybaveny rozsáhlými vestavěnými skříněmi, které nabízejí velkorysý úložný prostor a dostatek přirozeného světla.

Prostorný obývací pokoj s jídelnou: Útulný a otevřený prostor, ideální pro relaxaci a zábavu s přáteli a rodinou. Obývací pokoj s jídelnou je srdcem domu s příjemnou a hřejivou atmosférou.

Plně vybavená kuchyně: Kuchyně je integrovaná do obývacího pokoje s jídelnou, má moderní, vysoce kvalitní spotřebiče a dostatek úložného prostoru. Ideální pro ty, kteří rádi vaří a věnují se gastronomii.

Plně vybavená koupelna se sprchou: Koupelna s plnou výbavou: Moderní a funkční koupelna se stylovým designem, která zahrnuje prostorný sprchový kout a všechny potřebné prvky pro každodenní pohodlí.

Terasa: Vychutnejte si čerstvý vzduch a ničím nerušený výhled ze soukromé terasy, která je ideálním místem pro odpočinek, čtení nebo jídlo pod širým nebem.

Dodatečné informace: Terasa je vybavena výhledem na moře, kde je možné si užít i odpočinek:
Ideální poloha: Ideální poloha: Nachází se na pláži ve třetí linii, pouhých 500 metrů od pláže. Užijte si slunce a moře jen pár kroků od svého domu.
Dopravní dostupnost: Z vlakového nádraží Renfe, vzdáleného 400 metrů, se snadno dostanete do dalších okolních oblastí a měst.
Klidná a dobře dostupná oblast: Tento byt se nachází v klidné a dobře dostupné oblasti Fuengirola, v blízkosti obchodů, restaurací a místní občanské vybavenosti.
Tento byt je díky platnému povolení a výhodné poloze v blízkosti pláže a veřejné dopravy vynikající investicí jak pro osobní využití, tak pro rekreační pronájem. Nenechte si ujít příležitost získat bydlení, které v sobě spojuje styl, pohodlí a bezkonkurenční polohu.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha73 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Terasaano (3 m²)
TelekomunikaceInternet