Prodej byty 3+1, 284 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 284 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4841047
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 284 m²
  • Vlastnictví osobní

997 000 EUR

 

Byt na prodej 284 m2 Fuengirola

Sníte o luxusním životě na slunci? Nyní máte možnost získat kompletně zrekonstruovaný penthouse v exkluzivní čtvrti El Higueron ve Fuengirole - dům, který v sobě spojuje skandinávský minimalismus s kouzlem Středomoří.

Tato rezidence s celkovou plochou 284 m2, rozdělenou mezi tři příjemné ložnice a dvě elegantní koupelny, nabízí harmonickou a sofistikovanou atmosféru. Srdcem bytu je otevřený obývací prostor a působivá terasa o rozloze 166 m2, která je navržena tak, abyste si mohli maximálně vychutnat nádherný výhled. Ať už dáváte přednost slunci nebo stínu, šumícímu moři nebo majestátním horám, vždy si zde najdete své ideální místo.

Rezidencí prostupují exkluzivní materiály a skandinávský designový koncept je umocněn minimalistickým dekorem, který je stylový a funkční zároveň. Dům je plně zařízený a připravený k nastěhování - stačí jen vybalit a začít si užívat svůj nový domov.

Kromě toho všeho je v ceně zahrnuto soukromé parkovací místo v garáži a velký úložný prostor přímo sousedící se schodištěm, který vám poskytne pohodlí, jež si zasloužíte.

Tento penthouse je víc než jen bydlení - je to životní styl. Nenechte si ujít příležitost uskutečnit svůj sen o domově v El Higueron.

**KUCHYNĚ A JÍDELNA**

Tato exkluzivní kuchyně a jídelna s otevřeným půdorysem se vyznačuje moderní elegancí a promyšlenými detaily.

Kuchyně je vkusně navržena v ořechovém provedení s kompozitní pracovní deskou, která nabízí estetiku i funkčnost. Centrálně umístěný kuchyňský ostrůvek má dvě místa k sezení, ideální pro neformální stolování nebo společenské setkávání při vaření. Ostrůvek je vybaven indukční varnou deskou s integrovaným ventilátorem, který hladce zachycuje pachy z vaření, aniž by narušoval otevřený charakter prostoru. Spotřebiče jsou elegantně integrované: trouba, mikrovlnná trouba, chladnička a mraznička jsou ukryty za elegantními dvířky skříněk. Navíc je zde chytře integrovaná skříňka na kávu, kterou lze snadno otevřít, když vás ráno zavolá káva.

Jídelní kout nabízí velkorysé posezení pro 8 osob a je obklopen velkými posuvnými dveřmi, které vedou na prostornou terasu. Zde si můžete celý den užívat slunce s fantastickým výhledem na moře i hory. Tento kouzelný výhled dodává jídlu další rozměr a dělá z jídelny srdce domu.

Otevřená dispozice se zabudovaným LED osvětlením ve stropě vytváří jemnou a příjemnou atmosféru. Souvislá mikrocementová podlaha působí soudržným a stylovým dojmem a elegantně propojuje jednotlivé části místností.

Útulný krb je strategicky umístěn mezi kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Zahřívá celou místnost a vytváří příjemnou a útulnou atmosféru, ideální pro chladnější zimní večery. Jedná se o prostor, který v sobě spojuje funkčnost a krásu, kde je každý detail pečlivě vybrán tak, aby vytvořil harmonické a luxusní prostředí.

**LOUNGE**

Kombinovaný obývací pokoj a salonek je elegantní a stylový prostor, který vyzařuje moderní design. Místnost je obklopena velkými posuvnými dveřmi, které zajišťují plynulý přechod na neuvěřitelnou terasu, kde si můžete vybrat, zda si budete užívat kouzelný výhled na moře nebo na hory. Otevřený půdorys se rozšiřuje i do kuchyně a vytváří příjemnou a společenskou atmosféru. Náladu v místnosti umocňuje krb, který působí hřejivě a útulně a je ideální pro chvíle odpočinku. Televizor je vkusně zakomponován do interiéru a vestavěné LED osvětlení podtrhuje moderní detaily. Podlaha je pokryta elegantním mikrocementem, který umocňuje exkluzivní charakter místnosti'a elegantně propojuje jednotlivé prostory.

**HLAVNÍ LOŽNICE**

Tato luxusní hlavní ložnice je harmonickou oázou s velkým otevřeným prostorem, který se plynule spojuje s elegantně integrovanou koupelnou. Podlahu ložnice a strop a stěny koupelny zdobí moderní mikrocement, který působí sofistikovaným a soudržným dojmem. Dvě antracitově šedé stěny z matného skla obklopují dešťovou sprchu i toaletu a vytvářejí soukromý, ale vzdušný prostor. Mezi nimi se nachází dvojité umyvadlo s elegantním, podsvíceným zrcadlem. Pro větší pohodlí je místnost vybavena stmívatelnými zapuštěnými bodovými světly a diskrétně zapuštěným LED osvětlením ve stropě, které vám umožní vytvořit dokonalou atmosféru v kteroukoli denní dobu. Prostorná šatní skříň nabízí dostatek úložného prostoru a dodává pokoji pocit ještě většího luxusu. Z ložnice vedou velké posuvné dveře na terasu, kde si můžete vychutnat západ slunce a nádherný výhled na moře i hory. Tento pokoj je navržen tak, aby se stal útočištěm klidu a elegance.

**DRUHÁ LOŽNICE**

Tento pokoj nabízí harmonickou kombinaci stylu a funkčnosti. Strop zdobí zapuštěné LED osvětlení, které vytváří hřejivou a příjemnou atmosféru. Podlaha je pokryta elegantním mikrocementem, který dodává místnosti moderní a celistvý dojem. Podél celé stěny se táhne vestavěná skříň, která nabízí velkorysý úložný prostor, aniž by to bylo na úkor estetiky. Velké posuvné dveře vedou na terasu, která se koupe v ranním slunci a je ideální pro zahájení dne šálkem kávy. Z terasy je fantastický výhled na moře i okolní hory, což umocňuje pocit, že se nacházíte v exkluzivním a přírodě blízkém domě.

**TŘETÍ LOŽNICE**

Nejmenší ložnice v apartmánu je útulný pokoj s moderním a stylovým designem. Strop zdobí zapuštěné LED osvětlení, které poskytuje měkké a příjemné světlo. Podlaha je pokryta elegantním mikrocementem, který přispívá k ucelenému a minimalistickému dojmu. Místnost má posuvné dveře, které vedou na terasu, kde ranní slunce šíří své světlo a vytváří klidnou atmosféru. Z terasy je nádherný výhled na moře i na hory, což z tohoto pokoje činí ideální místo pro relaxaci a klid.

**DRUHÁ KOUPELNA**

Naproti druhé a třetí ložnici se nachází elegantní koupelna, která vyzařuje styl a modernost. Podlahové vytápění, ruční sprcha vedle toalety, zapuštěné osvětlení a podlahy, stěny a strop pokryté mikrocementem přispívají k luxusnímu dojmu. Sprchový kout je vizuálním potěšením díky antracitově šedým stěnám z matného skla, které vytvářejí pocit soukromí a luxusu. Dešťová sprcha poskytuje nádherný zážitek ze sprchování, zatímco podsvícené nástěnné zrcadlo nad umyvadlem dodává funkci i atmosféru. Koupelnová skříňka z ořechového dřeva nabízí hřejivý kontrast k jinak moderní místnosti a přispívá k celkovému příjemnému a harmonickému dojmu.

**KOMUNITA**

Komunita nabízí nádhernou zahradu, která je svěží a dobře založená. V této velké, dobře udržované zahradě vždy najdete klidné místo k odpočinku, ať už dáváte přednost stínu nebo slunci. Zahrada je krásnou oázou klidu, jejíž součástí jsou parkové lavičky, slunečníky, pergola a útulné jezírko se želvami i rybami, jehož střed zdobí fontána. V zahradě jsou klidně zasazeny také dva velké bazény, z nichž jeden je vyhřívaný a celoročně otevřený, takže nabízí pohodlí a relaxaci bez ohledu na roční období.

**INFO O OBLASTI**

Areál Reserva del Higuerón nabízí prvotřídní vybavení, jako jsou lázně, sportovní klub, pětihvězdičkový hotel, několik restaurací včetně gurmánské restaurace oceněné Michelinem, plážový klub a bezplatný kyvadlový autobus, který vás doveze do obchodů, supermarketů, na pláž a na nedaleké vlakové nádraží Carvajal, odkud se snadno dostanete do Fuengiroly i Malagy, včetně letiště. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha284 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (166 m²)
TelekomunikaceInternet