Prodej byty 3+1, 153 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 153 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4153681
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 153 m²
  • Vlastnictví osobní

1 395 000 EUR

 

Byt na prodej 153 m2 Fuengirola

Jedinečná vila v prestižní čtvrti Higueron !

Vítejte ve čtvrti Higueron West, která přímo sousedí s hotelem Hilton Curio, což je pětihvězdičkové zařízení se spoustou aktivit, jako jsou lázně, posilovna o rozloze 800 m2, restaurace, padel, kyvadlová doprava, plážový klub, několik bazénů atd.

Jakmile vstoupíte do areálu, přivítá vás klidný pocit, kde jsou domy zasazeny do vegetace, jemné kamenné úpravy a osvětlení kolem areálu a velké bazénové zařízení.

Součástí rozšířené garáže jsou dvě parkovací místa a velký sklad. Z garáže se dostanete výtahem, který se připojuje přímo do domu, což je chladný detail.

Po vstupu do tohoto patra vás přivítá pocit vysoké kvality ve skandinávském stylu s otevřeným půdorysem a spoustou světla.
Velké posuvné plochy dávají pocit, že terasa a obývací pokoj jsou propojeny jako jedna velká místnost dokonale přizpůsobená pro krásné posezení s přáteli, kde si můžete vychutnat nádherný výhled směrem k bazénu a moři.
K dispozici je také menší terasa dokonale přizpůsobená pro odpolední kávu nebo drink s výhledem na majestátní pohoří Mijas.

Dům má 3 dobře dimenzované ložnice, 2 koupelny a 1 toaletu. Hlavní ložnice má vlastní šatnu a velkou koupelnu v luxusním provedení s přirozeným světlem ze stropu.

K otevřené kuchyni se všemi detaily, které si můžete přát, přiléhá také samostatná prádelna.

Tento dům je dokonale přizpůsoben pro ty, kteří chtějí domov mimo běžné zvyklosti v nádherné lokalitě na pobřeží Costa del Sol.. také můžeme brzy zajistit přístup, takže si můžete splnit svůj sen
a proč pro změnu neoslavit Nový rok ve Španělsku! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha153 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (156 m²)
TelekomunikaceInternet