Prodej byty 3+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4802407
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

719 000 EUR

 

Byt na prodej 120 m2 Fuengirola

Představte si, že vlastníte úžasný, plně zařízený apartmán se 3 ložnicemi jen 500 metrů od pláže v exkluzivní komunitě Reserva del Higueron. Tato nemovitost nabízí nejen domov, ale i luxusní životní styl s panoramatickým výhledem na moře a snadným přístupem k plážovým barům, restauracím a obchodům - vše v docházkové vzdálenosti.

Tento apartmán má 3 prostorné ložnice, 2 moderní koupelny a otevřený obývací prostor, který vede na nádhernou terasu o rozloze 63 m2. Terasa je ideální pro zábavu, má zabudovaný gril a soukromou vířivku, kde můžete relaxovat a užívat si úchvatný výhled na pobřeží Fuengiroly.

Apartmán je plně zařízený a je vybaven Wi-Fi, topením a klimatizací pro celoroční pohodlí. Společenství nabízí špičkové vybavení včetně dvou bazénů, lázní se saunou a parní lázní, posilovny a společenské místnosti pro setkávání.

Tento apartmán se nachází mezi městy Fuengirola a Benalmádena, pouhých deset minut jízdy autem nebo třicet minut jízdy vlakem od mezinárodního letiště v Malaze. V rámci komunity také funguje bezplatná kyvadlová doprava, díky níž se snadno dostanete do obchodního centra, sportovního klubu a na pláž.

Tato nemovitost není jen luxusním útočištěm - je to chytrá investice s vynikajícím příjmem z pronájmu. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Costa del Sol, plně zařízený a připravený k užívání. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (63 m²)