Prodej byty 3+1, 117 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 117 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4841149
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 117 m²
  • Vlastnictví osobní

434 000 EUR

 

Byt na prodej 117 m2 Fuengirola

Úžasný apartmán se 3 ložnicemi a slunnou terasou v centru Fuengiroly

Zažijte přímořské bydlení v tomto krásně zrekonstruovaném apartmánu se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, který se nachází jen přibližně 70 metrů od pláže. Tato nemovitost se nachází v centru Fuengiroly, pouhé 2 minuty chůze od živého přístavu, a nabízí tak dokonalou kombinaci pohodlí a relaxace.

Apartmán má světlý a prostorný obývací prostor, plně modernizovanou kuchyň a velká okna s dvojitými skly, která umožňují zaplavení prostoru přirozeným světlem. Všechny ložnice jsou velkoryse dimenzované, což zajišťuje pohodlí a klid. Vyjděte ven a užijte si slunnou terasu orientovanou na jih, která je ideální pro venkovní stolování a odpočinek na středomořském slunci.

Tento dům je ve vynikajícím stavu a jeho součástí je také soukromé parkoviště, což z něj činí fantastickou volbu pro ty, kteří hledají moderní komfort s pobřežním šarmem. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejžádanějších lokalit Costa del Sol! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha117 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (8 m²)