Prodej byty 3+1, 179 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 179 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4789999
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 179 m²
  • Vlastnictví osobní

426 000 EUR

 

Byt na prodej 179 m2 Estepona

Vítejte v Selwo, Estepona! Představujeme vám nádhernou nemovitost v jedné z nejžádanějších oblastí na pobřeží Costa del Sol. Tento apartmán, který se nachází v rezidenčním komplexu s dohledem, nabízí klid a bezpečí pro celou rodinu. Těšte se na velkolepé bazény a rozlehlé zahrady, ideální pro relaxaci a užívání si středomořského klimatu. Nemovitost má krásný výhled a nachází se v těsné blízkosti prestižních amerických škol, což z ní činí ideální volbu pro rodiny.

Dům postavený v roce 2006 je ve výborném stavu a nabízí 210 m2 zastavěné a 116 m2 užitné plochy. Skládá se ze 3 ložnic s vestavěnými skříněmi, 2 kompletních koupelen, komory a elektrického vytápění. Nachází se v přízemí a jedná se o exteriérový byt orientovaný na jih, což zaručuje prosvětlení po celý den. Kromě toho je vybaven klimatizací a podlahovým vytápěním v koupelnách pro udržení příjemné teploty v každém ročním období.

K tomuto bytu patří také velmi prostorné garážové stání (30 m2), kde můžete v klidu zaparkovat 2 vozidla, což vám dodá pohodlí a bezpečí při každodenní práci. Díky výtahu, který usnadňuje přístup, je tato nemovitost ideální pro rodiny i starší osoby.

Nenechte si ujít příležitost získat tento klenot na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha179 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (31 m²)
TelekomunikaceInternet