Prodej byty 3+1, 142 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 142 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4743235
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 142 m²
  • Vlastnictví osobní

1 675 000 EUR

 

Byt na prodej 142 m2 Estepona

Tento luxusní apartmán se 3 ložnicemi se nachází v prestižním plážovém komplexu Torre Bermeja na Nové zlaté míli v Esteponě.

Apartmán má plně zařízenou a vybavenou kuchyň, ideální pro ty, kteří rádi vaří. Otevřený obývací a jídelní prostor je světlý a prostorný, s velkými prosklenými dveřmi, které vedou na soukromou terasu. Terasa nabízí klidné útočiště s nádherným výhledem do zahrady, na bazén a částečně na moře.

Dvě ložnice v tomto apartmánu mají velkorysou velikost a jsou vybaveny vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Dvě ložnice včetně hlavní ložnice nabízejí vlastní koupelnu, zatímco třetí ložnice má přístup do samostatné koupelny. Všechny koupelny jsou ve výborném stavu a jsou vybaveny podlahovým vytápěním v celém bytě.

Obyvatelé rezidence Torre Bermeja mají přístup k řadě zařízení včetně společného bazénu, posilovny a krytého bazénu. Komplex je uzavřený a nabízí 24hodinovou bezpečnostní službu, která zajišťuje bezpečnost a soukromí jeho obyvatel. Díky své vynikající poloze u pláže je tento apartmán jen kousek od moře a krásných pláží Costa del Sol.

Má také výhodnou polohu v blízkosti obchodů, restaurací a škol, takže je ideální volbou pro rodiny. Ať už hledáte'trvalé bydliště nebo rekreační dům, tento luxusní apartmán v Torre Bermeja nabízí dokonalou kombinaci komfortu, pohodlí a luxusního bydlení. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha142 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (50 m²)