Prodej byty 3+1, 132 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 132 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4661635
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 132 m²
  • Vlastnictví osobní

675 000 EUR

 

Byt na prodej 132 m2 Estepona

Vítejte v tomto úžasném zvýšeném přízemním apartmánu s toaletou pro hosty, 2 koupelnami a 3 ložnicemi obklopenými velmi velkou soukromou terasou, který se nachází v srdci South Bay, jen co by kamenem dohodil od živého centra města Estepona. Tento inovativní a elegantní designový koncept nabízí jedinečný zážitek z městského životního stylu s vysoce kvalitními materiály a prostornými, světlými prostory, které plynule navazují na velkou terasu s panoramatickým výhledem na Středozemní moře, Gibraltar a severoafrické pobřeží. Moderní obývací prostor poskytuje dokonalý prostor pro relaxaci a odpočinek, přičemž velká terasa přímo vybízí k tomu, abyste si užívali nádherné okolí. Kuchyně s italským designem je vybavena špičkovými spotřebiči, zatímco hlavní ložnice má vlastní koupelnu a vestavěné skříně.
Díky svému modernímu a elegantnímu designu tento apartmán dokonale splývá s přírodou a využívá hojnost přirozeného světla a okolní scenérie. Je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají kosmopolitní a kvalitní životní styl, přičemž veškeré zázemí a služby jsou na dosah. Tato nemovitost je ideální jako druhé bydlení nebo celoroční bydlení, má obytnou plochu 172 m2, 3 ložnice a 2 koupelny. Součástí je také komora, klimatizace a topení, stejně jako přístup do krásné zahrady, bazén a qym. V ceně je zahrnuto garážové stání a budova má pro vaše pohodlí výtah.
Nenechte si ujít příležitost udělat z tohoto krásného bytu svůj nový domov! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha132 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (40 m²)
TelekomunikaceInternet