Prodej byty 3+1, 110 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 110 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4722406
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 110 m²
  • Vlastnictví osobní

695 000 EUR

 

Byt na prodej 110 m2 Estepona

Tento úžasný podkrovní mezonet má záviděníhodnou polohu na báječném místě v blízkosti pláže v elegantním a velmi vyhledávaném městě Estepona, které se nachází západně od známých oblastí Marbella a Banus. Tato senzační nemovitost se může pochlubit vynikajícími terasami a nádherným výhledem na Středozemní moře, Gibraltar a Afriku.

Po vstupu do nemovitosti přes chodbu vás přivítá prostorná otevřená plně vybavená kuchyň a obývací pokoj s jídelnou s přímým vstupem na první úžasnou terasu. Tato terasa nabízí nádherný výhled na pohoří Estepona a Středozemní moře, takže je ideální pro stolování pod širým nebem s přáteli a rodinou. Na stejném podlaží se nachází koupelna, dvě dvoulůžkové ložnice s vestavěnými skříněmi a přímým vstupem na terasu, které nabízejí nádherný výhled na moře

Po schodišti se dostanete do hlavní ložnice s vlastní koupelnou a přímým vstupem na obrovské solárium, kde si můžete vytvořit vlastní soukromé útočiště a vychutnávat si nádherné západy slunce při odpočinku se sklenkou vína.

K vybavení této nemovitosti patří nadměrná okna, plně vybavená kuchyň se spotřebiči Bosch, kompaktní křemenná kuchyňská deska, luxusní porcelánová podlaha, vestavěné skříně, teplá a studená klimatizace, elektrické bezpečnostní žaluzie, elektrické markýzy a alarm s kamerami.

K nemovitosti navíc patří soukromé garážové stání a velká úložná místnost s přímým vstupem do bytu výtahem. Komplex je uzavřený a zabezpečený, se společnou zahradou a bazény. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (105 m²)
TelekomunikaceInternet