Prodej byty 3+1, 107 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 107 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4815628
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 107 m²
  • Vlastnictví osobní

250 000 EUR

 

Byt na prodej 107 m2 Estepona

Vítejte ve svém novém domově v Esteponě!

Tento světlý byt o rozloze 97 m2 nabízí výjimečné bydlení v pulzujícím centru tohoto okouzlujícího pobřežního města. Ať už se chcete usadit na celý rok nebo si užívat relaxační pobyty, toto přívětivé útočiště na vás čeká s otevřenou náručí.
Představte si, že se každé ráno probudíte a z prostorného obývacího pokoje s jídelnou, zaplaveného přirozeným světlem, budete rozjímat nad panoramatickým výhledem na majestátní hory a park. Balkon vás zve k vychutnávání horského vánku a vůně květin, které zdobí ulice, a vytváří tak atmosféru klidu a spojení s přírodou.
Disponuje bezvadně vybavenou kuchyní s množstvím úložných prostor. Ve třech pohodlných ložnicích, včetně hlavního apartmá s moderní koupelnou, najdete vše, co potřebujete, abyste si mohli užívat každodenní život v pohodlí a stylu.

Ponořte se do bohatého kulturního a gastronomického života města Estepona, kde máte na dosah ruky širokou nabídku restaurací, zdravotních center a vzdělávacích možností. Kromě toho budete jen pár kroků od zlatavých pláží, přímořských plážových barů a prestižních golfových hřišť. golf, které dělají z Estepony vysněnou destinaci pro domácí i zahraniční obyvatele.

Nenechte si'ujít příležitost zažít to nejlepší ze středomořského bydlení v této exkluzivní městské enklávě.

VÁŠ DOMOV NA VÁS ČEKÁ V ESTEPONĚ. PŘIJĎTE A PŘESVĚDČTE SE O TOM!

V souladu s nařízením vlády Andalusie 2182005 ze dne 11. října se klientovi oznamuje, že v ceně nejsou zahrnuty náklady na notáře, registraci a ITP. Naopak jsou v ní zahrnuty náklady na zprostředkování prodeje nemovitosti. Spotřebitel má právo obdržet kopii příslušného zkráceného informačního dokumentu pro dům. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha107 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Terasaano (4 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit