Prodej byty 3+1, 105 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 3+1, 105 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4840141
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 105 m²
  • Vlastnictví osobní

425 000 EUR

 

Byt na prodej 105 m2 Estepona

Tento apartmán se nachází na okraji přístavu Estepona a Huerta Nueva, v pulzujícím městě Estepona, a nabízí moderní vlastnosti a pohodlí na strategickém místě. Tato nemovitost o zastavěné ploše 105,75 m2 prochází kompletní rekonstrukcí a bude dodána na klíč v bezvadném stavu. Blízkost pláže, obchodů, restaurací, přístavu a škol činí z tohoto bytu ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlný a dobře propojený život.

Obývací pokoj se vyznačuje prostorností a světlostí díky proskleným dveřím vedoucím na soukromou terasu o rozloze 6,78 m2, která je ideální pro vychutnávání středomořského klimatu a otevřeného výhledu na město. Kuchyň s funkčním designem a plně vybavená moderními spotřebiči je otevřená jídelnímu prostoru. K obývacímu pokoji přiléhá další místnost, kterou lze využít jako kancelář, kinosál nebo další ložnici. V bytě jsou 2 plnohodnotné ložnice s vestavěnými skříněmi. Součástí hlavní ložnice je vlastní koupelna, která poskytuje dotek soukromí a pohodlí. Koupelny jsou vybaveny elegantními a moderními povrchovými úpravami.

Komunita nabízí bazén, dětský bazén a vzrostlé zahrady, ideální pro potěšení obyvatel'. Kromě toho disponuje společnou garáží, kde má byt přidělené parkovací místo, výtahem, bezpečnostním vchodem a službou concierge, to vše v uzavřené komunitě, která zajišťuje klid a soukromí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha105 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (6 m²)