Prodej byty 3+1, 135 m² - Málaga, Costa del Sol, Elviria

Prodej byty 3+1, 135 m² - Málaga, Costa del Sol, Elviria
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Elviria, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R2779193
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 135 m²
  • Vlastnictví osobní

640 000 EUR

 

Byt na prodej 135 m2 Elviria

Tento úchvatný penthouse se 3 ložnicemi se nachází v prestižní oblasti Elviria v Marbelle. Přízemí, které se rozkládá na dvou bezvadně vybavených podlažích, nabízí prostornou otevřenou dispozici s obývacím pokojem, jídelním koutem, toaletou pro hosty a moderní kuchyní s přilehlou venkovní přístavbou prádelny. Vrcholem tohoto podlaží je bezpochyby rozsáhlá terasa o rozloze 200 m2, která nabízí panoramatický výhled na azurové moře a je ideální pro zábavu nebo slunění ve Středomoří. Tuto úroveň doplňují dvě elegantně zařízené ložnice a koupelna.

Při výstupu do prvního patra na vás čeká honosná hlavní ložnice s vlastní koupelnou, šatnou a přístupem na druhou terasu s úchvatným výhledem na moře, která nabízí idylické útočiště.

Rezidenti se nacházejí v zabezpečeném uzavřeném komplexu s nepřetržitým dohledem a mají přístup do pečlivě upravených zahrad a k osmi komunitním bazénům, které umocňují zážitek z bydlení ve stylu letoviska. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Elviria, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha135 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (212 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit