Prodej byty 3+1, 133 m² - Málaga, Costa del Sol East, Rincón de la Victoria

Prodej byty 3+1, 133 m² - Málaga, Costa del Sol East, Rincón de la Victoria
  • Adresa Málaga, Costa del Sol East, Rincón de la Victoria, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4690090
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 133 m²
  • Vlastnictví osobní

435 000 EUR

 

Byt na prodej 133 m2 Rincón de la Victoria

Tato impozantní nemovitost v komplexu La Reserva de Rincon nabízí tři ložnice a dvě koupelny a nabízí prostorný, moderní a světlý domov s výhledem na moře. Tento středomořský luxusní penthouse se nachází v centru města, na ulici Luxemburgo číslo 6, Penthouse 3, a může se pochlubit zastavěnou plochou 133 m2 a užitnou plochou 95 m2.
Vyzdvihuje ho funkční a elegantní design interiéru s dostatkem vestavěných skříní v každé místnosti pro optimální úložný prostor bez kompromisů v estetice.
Východo-jihozápadní orientace zajišťuje výjimečnou světlost po celý rok, zatímco dvě terasy, z nichž jedna je 78m2 solárium, nabízejí nezapomenutelné chvíle venku s panoramatickým výhledem na andaluský horizont.
Kromě toho je součástí domu skladovací místnost a parkovací místo pro větší pohodlí a bezpečnost. Rezidenční komplex nabízí jedinečný zážitek z bydlení s bazénem, tenisovým kurtem a společnými prostory, které si můžete užívat s rodinou.
Tento penthouse se nachází pouhých 15 minut jízdy autem od pulzující Málagy a 5 minut od pláží a nabízí to nejlepší z obou světů: klid na pobřeží a přístup ke kulturnímu a gastronomickému životu města'. Není to jen domov, je to životní styl, který oslavuje krásu a pohodlí jižního Španělska. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol East, Rincón de la Victoria, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha133 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (90 m²)
TelekomunikaceInternet