Prodej byty 3+1, 119 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda

Prodej byty 3+1, 119 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4804900
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 119 m²
  • Vlastnictví osobní

479 000 EUR

 

Byt na prodej 119 m2 Calahonda

Úžasný penthouse v Calahonda Golf - vzácná příležitost!

Objevte luxusní bydlení v tomto nádherném penthousu, který se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě Calahonda Golf. Tato nádherná nemovitost nabízí vše, co si můžete přát pro dokonalý domov nebo investici, a kombinuje eleganci, pohodlí a jedinečný výhled.

Jakmile vstoupíte dovnitř, přivítá vás prostorný a krásně navržený interiér, který vyzařuje moderní sofistikovanost. Penthouse nabízí tři velké ložnice, z nichž každá je promyšleně navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a styl. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou se otevírá přímo na soukromou terasu, takže se každé ráno můžete probouzet s úchvatným výhledem. Další dvě ložnice jsou stejně působivé a slouží jim stylová koupelna pro hosty.

Obývací pokoj je skutečným středobodem, nabízí velký, otevřený prostor, který plynule přechází na rozlehlou terasu. Ať už pořádáte setkání, nebo si užíváte klidný večer, tento prostor je ideální pro vychutnávání nádherných výhledů na okolní golfové hřiště, hory a dokonce i záblesk moře.

Moderní kuchyně je plně vybavena špičkovými spotřebiči a elegantními povrchovými úpravami, takže je radost vařit a bavit se. A pro milovníky slunce je tu velké solárium - ideální místo k odpočinku a nasávání paprsků v naprostém soukromí.

K tomuto penthousu patří také pohodlné garážové stání, které zajistí, že vaše vozidlo bude v bezpečí. Uzavřená urbanizace je pečlivě udržovaná a nabízí krásně upravené zahrady, tři lákavé bazény a 24hodinovou ostrahu, což zajišťuje klid a klidné životní prostředí.

Jednou z význačných vlastností této nemovitosti je, že již má licenci na pronájem, což z ní činí vynikající investiční příležitost pro ty, kteří chtějí generovat příjmy z pronájmu v této velmi žádané oblasti.
Lokalita je všechno a tato nemovitost nezklame. Nacházíte se jen kousek od obchodů, restaurací a pláže, takže si snadno užijete vše, co Calahonda nabízí.
Nenechte si'ujít tuto výjimečnou příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejžádanějších oblastí na pobřeží Costa del Sol. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku a poznejte luxusní životní styl, který na vás čeká v Calahonda Golf. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha119 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (80 m²)