Prodej byty 3+1, 164 m² - Málaga, Costa del Sol, Cabopino

Prodej byty 3+1, 164 m² - Málaga, Costa del Sol, Cabopino
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Cabopino, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R3924292
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 164 m²
  • Vlastnictví osobní

1 150 000 EUR

 

Byt na prodej 164 m2 Cabopino

Nový vývoj: Ceny od 1 150 000 € do 1 250 000 €. [Ložnice: 3 - 4] [Koupelny: 2 - 3] [Zastavěná plocha: 164 m2 - 165 m2].
Tento developerský projekt je inovativní projekt v Marbelle, který se skládá z apartmánů a penthousů s 1, 3 a 4 ložnicemi, prostorných a světlých, ve kterých můžete začít nový život nebo si užít jedinečné chvíle na dovolené na pobřeží Costa del Sol. Nádherný výhled na moře, poloha v první linii golfového hřiště a špičkový design jsou tři silné důvody, proč si tento projekt vybrat pro svůj nový domov, zbytek příběhu je ve vašich rukou.

OBLAST
Oblast Cabopino v Marbelle soustřeďuje vše, co si jen můžete přát. Na severu borovicové lesy a golfová hřiště, jako je Cabopino golf. Na jihu chráněná přírodní oblast Dunas de Artola, která přechází v pláž Cabopino, krásnou a izolovanou pláž se zlatavým pískem o délce asi 1 200 metrů, vedle níž se nachází stejnojmenný přístav.

VENKOVNÍ STRÁNKY
Jeho uspořádání v různých výškách bylo výslovně navrženo tak, aby světlo Středozemního moře proudilo do každého z domů. Ve společných prostorách se voda jeho dvou bazénů a vegetace mnoha zahradních ploch dokonale snoubí a vybízí k odpočinku a zábavě.

KVALITY
Každý dům v této zástavbě je jedinečný, žádné dva nejsou stejné. Všechny však mají něco společného: hlavním hrdinou je prostor. Z tohoto důvodu se podlahy pokojů prolínají s podlahami teras a vytvářejí tak pocit otevřenosti směrem k moři a horám. Integrované kuchyně vybízejí ke společným snídaním, večeřím... Vše s myšlenkou na další vytváření vzpomínek. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Cabopino, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha164 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (81 m²)
TelekomunikaceInternet