Prodej byty 3+1, 96 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena

Prodej byty 3+1, 96 m² - Málaga, Costa del Sol, Benalmadena
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4839280
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 96 m²
  • Vlastnictví osobní

379 000 EUR

 

Byt na prodej 96 m2 Benalmadena

Tato urbanizace je ve středomořském stylu architektury; bílé budovy obklopené zahradami s pergolami a markýzami, které jsou doplněny technologií solární energie.

Luxusní bydlení, jste téměř v centru Benalmádeny Pueblo. V pěší vzdálenosti od služeb. Úžasný a dechberoucí výhled na moře a hory. V noci si užijete krásná světla puebla.

Jakmile vstoupíte dovnitř, naskytne se vám úžasný výhled. Otevřený obývací a dinign pokoj prostor má velká okna, aby si to všechno. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou je otevřená obývacímu pokoji a můžete odtud také vstoupit na terasu. Další 2 ložnice mají společnou druhou koupelnu s vanou.

Krytá terasa je dostatečně velká, abyste mohli mít venku jídelní stůl a také prostor, kde si můžete užívat slunce. Moderní kuchyně je velmi praktická s technickou místností.

Společenství je velmi dobře udržované. Krásný areál s bazénem pro relaxaci. V ceně jsou zahrnuta 2 prostorná parkovací místa a vlastní skladovací místnost. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benalmadena, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha96 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (20 m²)