Prodej byty 3+1, 300 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 3+1, 300 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4769917
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 300 m²
  • Vlastnictví osobní

1 100 000 EUR

 

Byt na prodej 300 m2 Benahavís

Vítejte v této výjimečné nemovitosti, která se nachází v komunitě, jež nově definuje luxus a pohodlí. Díky pěti úžasným venkovním bazénům si budete užívat teplého středomořského klimatu v rajském prostředí. V komplexu se navíc nachází plně vybavená posilovna s nejmodernějším zařízením, vyhřívaný krytý bazén, sauna a vířivka, které poskytují veškerý komfort pro zdravý a uvolněný životní styl.

Při vstupu do této nádherné rezidence vás světlá a prostorná vstupní hala přivítá ve světě elegance a stylu. Otevřený půdorys bez námahy přechází do krásné kuchyně s centrálním ostrůvkem, která je ideální pro milovníky kuchyně a rodinných setkání.

Jídelna a obývací pokoj nabízejí útulnou a sofistikovanou atmosféru, ideální pro vytvoření nezapomenutelných chvil s vašimi blízkými. Díky čtyřem prostorným ložnicím, z nichž každá má přístup na verandy a soukromé terasy, budete mít svůj vlastní osobní úkryt, kde si můžete odpočinout a odpojit se od okolního světa.

Tři z ložnic mají vlastní koupelnu, což podtrhuje moderní a funkční design s nejlepšími povrchovými úpravami a komfortem pro vaše každodenní pohodlí. Komoda/kancelář navíc poskytuje univerzální prostor, který vyhovuje vašim individuálním potřebám.

Apartmán se nachází jen pár kroků od prestižního golfového hřiště El Higueral, takže budete mít příležitost užít si svou vášeň pro golf v nesrovnatelném prostředí. Součástí nemovitosti jsou dvě parkovací místa s kapacitou až pro tři auta a dva úložné prostory v garáži pro vaše pohodlí.

Tato exkluzivní komunita se skládá z 267 apartmánů rozmístěných ve 32 blocích a nabízí klidnou a soukromou atmosféru, kde se můžete těšit z více než 50 000 m2 svěžích tropických zahrad, které vytvářejí oázu klidu a přírodních krás.

Tato nemovitost je víc než jen rezidence, je to životní styl. Přijďte a objevte dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a výsadní polohy. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha300 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (120 m²)