Prodej byty 3+1, 224 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 3+1, 224 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4841092
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 224 m²
  • Vlastnictví osobní

750 000 EUR

 

Byt na prodej 224 m2 Benahavís

Velkolepý přízemní mezonetový byt se nachází v exkluzivní uzavřené komunitě Riverside v obci Benahavís, v bezpečném prostředí, kde si obyvatelé užívají klidu a soukromí. Jedním z nejvýraznějších rysů této zástavby je impozantní bazén, ideální pro užívání si slunce a krás této oblasti.

Byt je příkladem prostornosti a kultivovanosti. Má tři prostorné ložnice, včetně elegantní hlavní ložnice s vlastní koupelnou. Obývací pokoj s otevřeným konceptem plynule navazuje na kuchyň a vyznačuje se dvojitou výškou stropů, což vytváří prostornou a příjemnou atmosféru.

V suterénu najdou obyvatelé prostorný zábavní prostor, ideální pro pořádání akcí nebo využití jako rekreační zóna. Kromě toho se zde nachází praktická prádelna, toaleta pro hosty a velký úložný prostor, který dodává prostoru na funkčnosti.

Exteriér nemovitosti se nenechá zahanbit a nabízí prostorné venkovní i vnitřní prostory s dostatkem soukromí. Venkovní bydlení doplňuje terasa o rozloze 36 m2 a zahrada o rozloze více než 60 m2.

Pouhých 15 minut jízdy autem od pláže, 20 minut od Puerto Banús a 25 minut od Marbelly mají obyvatelé přístup k pulzujícímu životnímu stylu a občanské vybavenosti, kterou tyto ikonické destinace nabízejí. Pro ty, kteří cestují, je letiště v Malaze vzdáleno pouhých 45 minut, což zajišťuje snadnou dostupnost jak pro obyvatele, tak pro návštěvníky. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha224 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (36 m²)