Prodej byty 3+1, 297 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya

Prodej byty 3+1, 297 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4834036
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 297 m²
  • Vlastnictví osobní

1 350 000 EUR

 

Byt na prodej 297 m2 Atalaya

Úžasný penthouse se 3 ložnicemi a velkým soláriem v Cataleya, Estepona. Tento velkolepý penthouse se nachází v exkluzivní čtvrti Cataleya v Esteponě, v pěší vzdálenosti od golfového a venkovského klubu Atalaya.

Nemovitost vyniká luxusním designem a funkčními prostory plnými přirozeného světla a nabízí moderní a pohodlný životní styl.

Byt nabízí prostornou otevřenou kuchyň spojenou s obývacím pokojem a jídelnou s přímým vstupem na terasu o rozloze 79 m2, která plynule propojuje vnitřní a venkovní bydlení. Kuchyně je plně vybavena špičkovými spotřebiči Siemens. V horním patře se nachází solárium o rozloze 65 m2 s venkovní kuchyní. Nemovitost nabízí 3 ložnice a 2 kompletní koupelny. Orientace na západ poskytuje neuvěřitelný panoramatický výhled.

Nemovitost se prodává kompletně zařízená; jedná se o studio Kris Turnbull, které bylo pověřeno návrhem luxusních interiérů tohoto mezonetového penthouse. Byl navržen s dokonale propracovaným interiérovým schématem s využitím specializovaných truhlářských výrobků a povrchových úprav stěn spolu s nábytkem na míru a dekorativním osvětlením. Návrh byl vytvořen s vizí hladce skloubit monochromatický designový styl s nadčasovou elegancí a zároveň přidat okouzlující detaily a povrchové úpravy. Dispozice byla pečlivě navržena tak, aby vynikl nádherný výhled. Vynikající materiály a přirozené osvětlení vytvářejí plynulý tok mezi vnitřním a venkovním bydlením. Kris Turnbull vytvořil interiér, který odolá zkoušce času, a vytvořil tak atmosféru, která je okouzlující a zároveň uvolněná. Nábytek od Minottiho, puf v ložnici od Hermese a tapety od Armaniho činí tuto nemovitost jedinečnou.

Komplex Cataleya se nachází na půli cesty mezi Marbellou a Esteponou, v srdci Atalaya Alta, v jednom z nejexkluzivnějších prostředí, obklopen přírodou a v pěší vzdálenosti od všech druhů občanské vybavenosti, služeb, restaurací, pláží, golfových hřišť, škol. , ...
Uzavřená komunita s neuvěřitelnými venkovními prostory, jako jsou její udržitelné zahrady, venkovní bazén a vnitřní vyhřívaný bazén, oba ošetřené solným chlórem. Venkovní bazén má rozlohu více než 450 m2 a je obklopen více než 20 000 m2 zahrad, kde si můžete užívat venkovní bydlení po většinu roku.

Nemovitost se prodává se 2 parkovacími místy a skladem.

Jedná se o jedinečnou příležitost vlastnit luxusně řešený penthouse v jedné z nejlepších oblastí na pobřeží Costa del Sol, v blízkosti golfových hřišť a veškerého vybavení potřebného pro vytříbený životní styl! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha297 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (144 m²)