Prodej byty 3+1, 200 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya

Prodej byty 3+1, 200 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4725526
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 200 m²
  • Vlastnictví osobní

799 000 EUR

 

Byt na prodej 200 m2 Atalaya

Tento výjimečný penthouse se nachází v oblasti El Campanario na Nové zlaté míli v Esteponě a nabízí několik okouzlujících teras, které vytvářejí oázu ideální pro středomořský životní styl. Nachází se v uzavřené komunitě, jejíž součástí jsou oceňované tropické zahrady a tři bazény. Nemovitost se nachází v pohodlné blízkosti dvou obchodních center, několika golfových hřišť, klubovny El Campanario a pouhých 1,5 km od pláže.

Penthouse se rozkládá na dvou podlažích. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, kuchyň a dvě ložnice spolu se dvěma terasami. V patře najdete velkolepou hlavní ložnici s klenutým stropem a vlastním krbem, prostornou koupelnu a dostatek šatních skříní. Terasa orientovaná na jih nabízí nádherný výhled na moře a její součástí je sauna a samostatný kancelářský prostor. Terasa se soláriem orientovaná na západ je vybavena vířivkou a je ideální pro lenošení a zábavu.

Prodává se včetně 2 garážových stání a skladu.

Jako jeden z největších penthousů v komplexu vyzařuje jedinečnou atmosféru a je absolutní povinností ho vidět! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha200 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (143 m²)